Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    Dybala, Calciomercato.

    "A javaslat szerint négy havi bérről kellett volna lemondanunk, de mi játékosok nem egyeztünk bele. A megállapodás az lett, hogy három hónapot kifizetnek a következő szezonban, így csak egy hónapról kellett lemondani. Sokan meglepődtünk, amikor négyhavi bér feladását kérték tőlünk, és nemet mondtunk. Volt egy Whatsapp csoportunk, s kicsit zavaros volt, mert egyesek külföldön voltunk. Úgy döntöttünk, hogy egységes döntésre kell jutnunk, mindegy, hogy az igen vagy nem lesz. Nem emlékszem, hogy ezt megbeszéltem volna Paraticivel vagy Nedveddel.

    A hivatalos közleményt olvasva azt mondhatom, hogy nem ebben állapodtunk meg. Az szerepelt benne, hogy lemondunk négyhavi bérről, nem az, hogy három hónapot kifizetnek, bármi is történik."

    A klub fizessen, miközben párszázmilliós mínuszt lapátol össze pár év alatt, s a fejlesztésre a részvényesek által betolt pénz is elmegy a mínusz fedezésére. Mindent a klub viseljen, mindenféle kockázatot, s ha így tudja megoldani, akkor még seggbe is rúgja az országos/európai szövetség.

    Szégyelljétek magatokat mind. Kapitányok, tízes mez viselői, évi harmincmilliót kereső szupersztárok, megélhetési profi sportolók. Gerinctelen szarzsákok. Rohadjatok meg a milliós házaitokban, a ti saját, nem földi világotokban. Semmirekellők.

Új hozzászólás Aktív témák