Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #166177 üzenetére

    "ma már max a foci néző tömeg scoutol nagy rendezvényű EB/VB/BL esetén"
    Ez így van, semmi köze a klubfocinak ahhoz hogy Kis Pista hogy nyomja a válogatottban más rendszerben pár meccsre összeálló kerettel stb stb.
    Na de kérlek, magyarázd el nekem, hogy a "guru" Monchi miért hozta el NZonzit Rómába a Sevillából erősen túlárazva (~27M€ + több mint 3milliós fizetés) a VB siker után ahol 141 percet játszott ebből háromszor 1-10 perces időhúzó csereként.
    A nyomorult meg akarta segíteni élete klubját, más magyarázat nincs.
    Az igazolásai majd' 100%-a több sebből vérzik, pláne hogy összerúgta a port az Ajaxosokkal is, mert nem volt korrekt, papírozás minden előkészület után hagyta faképnél őket a Ziyech üzletben ezt maga az érintett fél mondta el, meg ugye jött Pastore inkább stb stb.
    Nem csak hülyeséget csinált, de halvány fingja nincs az embernek semmi másról a Sevillán kívül, Sabatini vagy Petrachi hozzá képes scout zseni, pedig lehet fele annyit támaszkodnak a big datára. Egyszerűen Sabatini elröppent majd leült 3 meccsen a lelátóra egy -egy doboz cigivel és hozott egy Marquinhost fillérekből valami 5 milláért, meg aztán hozott egy Strootmant bőven 20 alatt, meg ugyanígy egy Nainggolant és Lamelát, meg Pjanicot 11ért, Benatiát is ekörül meg egy durván beváló Gervinhot valami 7-8 ért. De ő hozta Dzekot, Rüdigert, Momót, sőt Paredest kemény 6 millióért.
    Nálam ő a koponya, nem a laptoposok.

    [ Szerkesztve ]

    ️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️

Új hozzászólás Aktív témák