Hirdetés
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
salival
aktív tag
"In honour of Sir Alex Ferguson retiring, all Premier League clubs will play an additional 5 minutes of added time this weekend."
YNWA
-
7600 GS
addikt
Ferguson.
Visszavonul a legnagyobb király Angliából, nem tudom, lesz-e így még értelme néznem a PL-t.
-
homeless09
őstag
Köszönünk mindent Sir Alex, nagyon fog hiányozni.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
salival
aktív tag
Sky szerint 48 órán belül bejelentik az utódját. Moyes, Klopp és Mourinho a legesélyesebb.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
KisTücsök
addikt
Azért beszarnék, ha Mou oda menne. Mikor már mindenki azt hiszi, hogy a Chelseahez megy. Kloppot nem hiszem. Moyes inkább.
-
cyberkind
félisten
Ez most tényleg komoly hogy visszavonul az öreg ?
Ja és így valóra válhat Mou álma, hiszen mindig is az MU-ban akart edzősködni ! -
nextman
aktív tag
Klopp most nem fog menni sehova.
Par ev mulva talan. -
ronson
őstag
Szerintem Mourinho vagy Klopp lenne a legmegfelelőbb a MU kispadjára. Bár szerintem ínségesebb idők jönnek Ferguson után, de remélem az a rengeteg Manchester szurkoló akik vannak nálunk is, bebizonyítják hogy nem divatszurkolók és a rosszabb időkben is a csapatuk mellé állnak.
-
nagyúr
válasz venember83 #16513 üzenetére
Egyébként ha valaki meccset nézett azért olyan baromi sokat nem is kellett őt látni mert a kamera a játékot veszi 95%-ban.
Més que un club!
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #16513 üzenetére
Persze, elragadtattam magamat, csak kicsit nagy volt a sokk. De amit ő elért, azt finoman szólva is nehéz lesz megközelíteni.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #16477 üzenetére
Inkább csak átnézés volt az Töri volt, jó volt. Volt egy hosszú esszé a cigányokról, szerintem nagy botrány lesz belőle. Nem fértem ki a vonalazott részre, még tudtam volna írni a helyzetről 1-2 oldalt
Én annyira nem bánom Fergie visszavonulását. Tisztelem, de nem kedvelem
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Integra
titán
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz 7600 GS #16517 üzenetére
Nem volt könnyű, de tetszett Jó iskolába járok, itt volt róla szó, habár szerintem nincs a tananyagban, de lehetett mást is választani. Meg szerintem mindenki tud a kisebbség problémájáról írni másfél oldalt.
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ps Vita
őstag
-
homeless09
őstag
David Moyes lesz Sir Alex utódja.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
szentes711
tag
Amikor megláttam a cikket miszerint befejezi nekem egyből 2 név ugrott be: Sam Allardyce és Martin Jol
Mind kettejüknek nagy nevük van Angliában és utóbbi nagy szép sikereket ért a Tottenhem-mel!
Izgatottan várom a híreket de azon is el kellene gondolkodni,hogy ki MERI majd elvállalni ezt a posztot!"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
Viszlát
addikt
válasz homeless09 #16525 üzenetére
Honnan vetted az infót?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
szentes711
tag
Mourinho!!!!!!!!!!!!!!!!
Mekkora lenne!"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
-
salival
aktív tag
válasz Viszlát #16528 üzenetére
Sky, Times is lehozta. A Timesnál azért mindig van elég sok alapja a "focipletykáknak". Nem mellesleg elég nagy jelzésértéke van annak is hogy a fogadóirodák 1,1szeres pénzt adnak csak Moyes érkezésére.
(Abba ne menjünk bele hogy pl a Skysports mennyire tudja befolyásolni a SkyBet fogadóit találgatásaival)Ezenkívül elég megbízható források vannak twitteren is akiknek biztos Moyes érkezése.
YNWA
-
KisTücsök
addikt
Most, hogy kb a 70. cikket olvastam el Fergie hosszú pályafutásáról, kedvet kaptam egy kis fm-hez. De nagy csapattal lenni már unalmas. Valami jó kis tradicionális angol klubbot kéne eljuttatni a csúcsra. Ötletek? Olyan sok van.
-
KisTücsök
addikt
válasz littlelion21 #16534 üzenetére
Na, így lenne ötösöm a lottón. Amikor rám jött ez a "valami régen jó, most szar angol klubot kéne irányítani" feeling, mindig azzal voltam. Majdnem.
(#16535) 7600 GS: De hisz az most is ott van, az első osztályban. Minimum másodligás klub kellene.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz KisTücsök #16537 üzenetére
Akkor a Portsmouth F.C. Igaz nincs akkora múltjuk, de egészen az elmúlt pár évig egész tűrhető kis csapatuk volt. Idén meg kiestek a harmadosztályból is...
-
csabamolnar
csendes tag
Galaxy S Advance ,XXLQB 4.1.2 Chucky Bean Final +CoCore-E-5.6.2 Hala Madrid!
-
7600 GS
addikt
válasz csabamolnar #16540 üzenetére
Tényleg?
-
csabamolnar
csendes tag
válasz csabamolnar #16542 üzenetére
pletyka*
Galaxy S Advance ,XXLQB 4.1.2 Chucky Bean Final +CoCore-E-5.6.2 Hala Madrid!
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz csabamolnar #16542 üzenetére
Tuti pletyka
-
KisTücsök
addikt
válasz littlelion21 #16539 üzenetére
Már választottam. Nottingham. A Porsmouthot is nézegettem, kedvelem őket, de akkora az adóssága, meg annyira leszálló ágban van, hogy még én sem tudnám megmenteni őket.
-
Integra
titán
válasz homeless09 #16525 üzenetére
én csak azt olvasom, hogy moyes a favorit az utódjaként, de hivatalos megerősítést sehol sem olvastam még.
a puma összesen 200 millát fizet az arsenal-nak, hogy ők adják a sportfelszerelést, 2019-ig
draxler hosszabbítás előtt
a bayern 35 milliót ajánl rooney-ért a mirror szerint
marc-andré ter stegen megállapodás előtt a barcával
kacar megállapodás előtt a hannoverrel (halleluja!!!)
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Ps Vita #16547 üzenetére
Mindkét csapat lő gólt mondanék, vagy 2.5 overt.
Szerintem hamar lesz gól, azt nem tudom kinek. Ha Tottenham hamar lő, akkor élőben lehet rakni a Chelsea-t.
Ha a Chelsea lő hamar, akkor a sok gólt (3.5 over) élőben.Aztán lehet egy jó nagy 0-0 lesz. nem fogadnék a meccsre, max a Spurs-re mert nekik szurkolok és ad neki egy pikantériát. Esetleg Bale gól. De Chelsea siker várható.
[ Szerkesztve ]
-
szentes711
tag
A logikus gondolkodás Moyse-ra enged következtetni és sztem olyan 70% az esélye annak hogy ő lesz,de sztem Mourinho is szóba jöhet,de azt kétlem hogy a Unitednek egy olyan edzőre lenne szüksége mint a portugál nem sok csapatánál maradt 3 évnél tovább!
Moyse-al nagyot húzna a Manchester az tény!"Az univerzum vállalja, hogy kijavítja helyettünk a hibákat."
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hardcore café
- BMW topik
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Androidos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...