Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz DeathAdder #162145 üzenetére

    Közben meg olasz klubokat vizsgálnak, mert felfújt árakon érkeztek/távoztak játékosok, s ezzel meghamisították a könyvelést, pénzügyi kimutatásokat stb. Nem gond, így kell ezt csinálni, ha az olasz futball előre akar lépni, akkor az Internek vagy valamelyik menőbb olasz klubnak arab kézbe kell kerülnie. Szerencsére ez nem a Juve lesz, jövőre lesz a centenáriuma, hogy az Agnelli család birtokában van a klub, kétlem, hogy mostanában engednék el.

    Ui. Abra papát ki lehet ebrudalni a PL-ből, de az országukban számos emberi jogot sértő sejkekkel semmi gond nincs, szép ez az angliai egyenlőség. A legritkább esetben nézek futballt, nincs kizárva, hogy ez a katari vb lesz az első, amin saját elhatározásból egy meccset sem fogok látni, max. ha jön apám, s leülünk közösen meccset nézni s nosztalgiázni.

    Tibiajax: Tudom, de már csak ez az Olasz Kupa maradt, ha nem akar mindenféle trófea nélküli évet zárni a Juve. Bár Maxi idén is kapott díjat, szóval ő nyugodt lelkiismerettel zárhatja az évet, a csapat játékától/eredményeitől függetlenül.

    Uui.: Az „Arany tapír” szobrocskát 1996 óta adják át színészeknek, politikusoknak, sportolóknak és egyéb közszereplőknek, hogy ezzel gúnyolják ki őket, ha alkalom adódik rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák