Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz mephi666 #161368 üzenetére

    Nem a nemzetisége miatt, rengeteg orosz tulajdonú klub van még, de itt az orosz Lőrincről van szó, a Putyin rendszer egy aktív kiépítőjéről, a szovjet összeomlás után a népet és az államot kifosztó, még magyar mércével mérve is elképzelhetetlen mértékű szabadrablás egyik tevékeny részeséről és "kedvezményezettjéről", ezt a mostanában éppen népírtó csoportokat fontszázmilliókkal megfinanszírozott orosz oligarchát szankcionálják, akinek tulajdona történetesen egy fodballklub, ez bőven elég érvnek tűnik a szankcióra.

    Nem a politika teszi őket tönkre, a politika az hogy 20 éve szétbaszták a fodballt a habzsi dőzsivel, hogy húspiacot (loan army) csináltak a játékosokból, az leng most éppen vissza.

    De ez most még nyakon van öntve egy adag romantikával, terry becsúszások, drogba fejesek és lampard gólok formájában. Szépen ráerősít a sportsikerek -> szurkolói öröm -> aki elhozta rossz ember nem lehet, és lám a sportwashing ennyire simán működik.

    ..meg most az hogy milyen nemes célért adja el a klubot, amikor egyértelmű hogy csak az a célja hogy kimentse még időben a pénzt valami nem zárolható formában.

    ehhez a gazemberhez képest lőrinc csak egy pattanás abra papa seggén :DDD

Új hozzászólás Aktív témák