Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz atee_13 #161304 üzenetére

    Én is ugyanúgy szitkozódom amikor nem passzolja le, vagy kihagyja a lehetőséget, de hogy a csapatjáték jobb lenne nélküle.. hát a szakma csúcsa is akkor valamit nagyon rosszul lát, hogy ennyire számol vele.

    de amúgy mit vársz, hogy olyan legyen mint a jutubon összevágott ronaldinho vagy zidane, akik a valóságban a pályafutásuk nagy részében hullámzó szürke játékosok voltak?

    vagy ahhoz amit másfél évtizeden át konzisztensen szállított messi és cé, amilyenre példa nem volt még a történelemben

    és továbbra is, ki az a legfeleső polcos játékos aki hatékonyabban fejez be, és sosem szürkül be a mezőnybe? Kane jobb valamivel az összes szezont számításba véve nagyobb mintán, de még Lewandowski sem, pedig hát ők azért elég komolyan a legfelső polc mindenben.

    De aki heti 500 k vagy most már 400k akar az azért 1 szezonban ne 2-3 ilyen meccsel rendelkezzen már.

    egyrészt vicc a 2-3 meccs, másrészt mostmár nyilvánvaló hogy te a prime messit várod tőle, hát olyan nem lesz soha, lehet senki, és főleg nem ebben a ligában

    Az meg, h nélküle nincs nyitott terület Klopp játék rendszerében az külön mókás

    mond már el ki volt az aki túltöltötte a területeket az afrika kupa alatt?

    oxladere, minaminora, origire szartak nagy ívben az ellenfelek, tőlük senki sem tartott, egy ember hatékonyan megoldotta rajtuk a védekezést, de legalább azt is megtudtam hogy salah egy ember ellen sem tudja megoldani, mekkora átverés már hogy ő a leghatékonyabban cselező játékos a ligában, amit pedig végül gól követett messze övé a legtöbb :DDD

    De én meg akkor felteszem a kérdést hol lenne jobb vagy legalább ilyen jó? Cityben

    mivel az egyik legjobb csapatban játszik ezért valószínű sehol nem lenne jobb

    "amúgy ki lenne a jó?" Klopp vagy a stáb eldönti.

    valószínűleg azzal sem lennél elégedett mert látszólag a stáb azokat scoutolja akik elit szinten kerülnek helyzetbe, vagy teremtik meg azt, progresszíven játszanak, a passzok után növekszik a csapat gólszerzésének a várható értéke (nyilván sokkal bonyolultabb ennél, de nem a csőegyszerű befejezőket scoutolják) funfact hogy ebben is az első három salah jota és mané az egész ligát tekintve :D (tizik nélkül, 90 percre vetítve is)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák