Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz salesman #138841 üzenetére
hát "kun, a matata" kun aguero / sergio aguero ( a kanegér szerintem igen frappáns magyarítása a nevének)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #138844 üzenetére
Meselj, mi bajod van a ligaval, zavar, h nem tiltottak meg be a Tottanhamet?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
vond
MODERÁTOR
TOT-WHU is egy érdekes meccs volt. Az első negyed órában 3 Tottenham gól, az utolsóban meg 3 West Ham.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
LyonnaisFan1
őstag
Bodi, mint a lonak
Vezet a DebrecenAs I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
Remélem kirántották a var szobában arra a büntetőre amit ellenünk ítéltek meg és hagytak érvényben.
Okádék️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #138861 üzenetére
a nagyonhozzáértők a varszobában tegnap azért nem adták meg a tizit, mert lesnek ítélték meg azt, hogy eriksen labdavezetése után (amibe belenyúlt a védő) lukakuhoz pattant a labda (azaz eriksen passzolni akart): [link]
biztosan nem vagyok pártatlan, de szerintem itt szó nem volt passzról.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #138862 üzenetére
Óriási. Milyen tripen vannak.
Na, ellenünk azért ítéltek tizit mert Veretout rosszul vette át majd elrúgta a labdát a kapu elől, de a mozdulata végén, tehát miután elrúgta, ment tovább a lába és megtaposta az ellenfél lábfejét.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #138863 üzenetére
nem tudom hogy lehet ilyen gyászos teljesítményt nyújtani, botrányos az egész.
szerk:
visszanézve még abszurdabb, nem jól veszi át a labdát eriksen, védő beleér, visszapattan eriksenre (nincs kontrol), rápattan a másik védőre, tőle lukakuhoz -> hát ez egy passzkísérlet volt.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #138869 üzenetére
annyira nem tetszenek a számok, sokkal másképp is lehetne
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #138870 üzenetére
Ha az elbukott BL-döntőkről nézünk statisztikát, az sem hiszem, hogy tetszene. Tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet, de szerintem a Juve mindig is a bajnokságot helyezte előtérbe, elsődlegesen olasz csapat volt, csak másodsorban európai, így a BL is csak másodlagos cél volt. S ez látszik az eredményeken is, még ha most Agnelli nyilván próbálja a BL-győzelmet belebeszélni a fejekbe.
-
bagyulajuve
addikt
válasz venember83 #138871 üzenetére
Ha az elbukott BL-döntőkről nézünk statisztikát, az sem hiszem, hogy tetszene.
elsősorban erre gondoltam, mikor a nem tetszésemnek adtam hangot és hogy másképp is lehetne
bár visszamlékezve az általam látott vesztes BL döntőkre (97, 98, 2003, 2015, 2017), talán egyedül a 97-es BVB ellen volt esélyesebb a Juventus, nekem az a meccs kb a legnagyobb meccs csalódásom
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #138876 üzenetére
hoogyne fejlődne.. godin, skrnjar out, kolarov in! perisic back!
nagyon sok, köztük igen fontos erősítése van, egyértelműen világverő gárdát épít, most már jó ideje[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
-
Cartevo
őstag
válasz LyonnaisFan1 #138860 üzenetére
Mégsem lóba__.
(kimaradt 1 szó) -
venember83
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #138881 üzenetére
olyan képed nincs, amin közben a háttérben ilyen bíró-ruhába ill. edzői ruhába bújt alakok diskurálnak egymás között, miközben megy az elszánt training?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #138883 üzenetére
hozzájuk majd ebédidőben mennek fel a fiúk, csak egy gyorsmeeting...
---
de utálom Bonuccit.... szerintem az egy fszkalapAndrea jó arc. szóval..úgy elég ránézni a képre és érződik, melyikhez mennék oda szívesebben, pár szó erejéig
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
The FA confirm that Jordan Pickford will face no punishment for the challenge that caused Virgil van Dijk's ACL injury, adjudging that it was seen on the field at the time.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #138888 üzenetére
Nem tűnt szándékosnak. Ha kap érte 2-3 meccset, attól VVD hamarabb felépülne? 5-ösön belül kb. minden valamire való kapus hasonlóan ment volna ki... de ez a lesszabály, ahol behúzták a támadó vonalat...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #138890 üzenetére
Attól tartok, lesz még ilyen, amikor vígan 40-50m-eket engedik tovább a látható leseket is, hogy majd megnézzük...
Thiagonál sem sokon múlt, hogy megtudja, miért igazolt oda, ahova. Szerencséje, hogy az állat a végén legalább a telitalpat visszahúzta...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
salesman
őstag
hajrá Hali!
Türűűűdrááá!
-
Enzolord
addikt
Süti hol van ilyenkor, mint kapus szakértő?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #138889 üzenetére
nem arról van szó, hogy hamarabb felépül, ha pickfordot pár meccsre eltiltják, hanem példát kellene mutatni azzal, hogy ilyen sérülés okozásáért minimum ez jár... Van Dijk játszotta végig az elmúlt években a legtöbb meccset, annyira alapember és most egy ilyen elmebeteg mozdulattal az egész szezonjának annyi lett ...mellesleg ez sem normális, hogy les után bármit szabad... innentől tényleg el lehet kezdeni azzal szórakozni, hogy "állítsuk lesre az ellenfél játékosát, majd aprítsuk fel..." ...aztán a puhább csontozatú 50kilós csatárokat hordágyon kell levinni (következmények nélkül)
ui: most nézem, hogy bet365ön barca - fradi 1.083 / 11 / 26 merészebbek most rakjanak a fradira... szép ez a 26os szorzó
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
válasz Enzolord #138894 üzenetére
Nem volt szándékos szerintem de csúnyán elkésett és rosszul ment oda. Mondjuk egy két meccs pihi járhatna érte.
Amúgy tényleg tanítják hogy a kapuból határozottan kell kimozdulni, ha gyámoltalan egy kapus akkor ennél rosszabbul járhat így nincs mese.Més que un club!
-
bagyulajuve
addikt
válasz Napfénysüti #138896 üzenetére
ráadásul a lehetőleg nagyterpeszben, hogy minél jobb védje a kaput, amiből az van, hogy az egyik láb térd magasságban simán lehet
Resistencia eterna
-
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #138898 üzenetére
Ne vicceljetek már. Térd magasságban minden piros, az meg, hogy sípszó után lehet mészárolni (akár hogy is tanítják, az nincs tanítva, hogy emberre menyjen) retorzió nélkül kifejezetten aggasztó.
Régebben el lehetett nézni az ilyet nem láthat mindent a spori. Most van VAR, de minek. Talán még több a vitatott ítélet mint előtte, de az, hogy egy ilyen kaszálásért sem szól ...
Teljesen felesleges így. -
nagyúr
válasz atee_13 #138899 üzenetére
Nem azt mondtam hogy térd magasságába menjen de védenie kell a szöget ez a dolga.
Sípszó amúgy nem volt közben vagy nem figyeltem? Pont azért VARoztak hogy akkor most les-e vagy sem.Mod: közben visszakerestem. Továbbra is tartom hogy nem volt semmi szándékosság benne de nagyon elcseszte Pickford, rém rossz ütemben dobta be magát. Lehetne adni pár meccs eltiltást de tényleg nem gondolom hogy úgy ment oda hogy lerúgja Van Dijkot.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest