Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #138200 üzenetére
viccet félretéve: a játékosokat és a stábtagokat úgy kellene minden klubnál kijelölni, hogy fiatalok legyenek, fittek, egészségesek... akiken nagyrészt tünetmentesen átmegy a vírus és tiltani nekik külsősökkel a találkozást... aki meg 100%osnak érzi magát a játékhoz, játsszon sokan átlagemberek közül úgy átesnek a víruson, hogy észre sem veszik, itt pedig élsportolókról beszélünk, akiknek a vérében van a játék és betegen is 110%-ot lazán kihoznak magukból... játék nélkül meg meglőve érzik magukat... mindenkinek rossz, hogy így leállítanak ezt-azt a vírus miatt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
Az Újpest labdarúgó csapatánál is vannak esetek, de azok ellenére játszanak ma is, meg szerdán is.
Az amúgy is igen vékony keretű UTE most még jobban megfogyatkozott. Sok jóra ma nem számíthatnak a Videoton ellen, akikben biztos van a kupakiesés után nem kevés DAC, hogy márpedig megmutatják. Este kiderül.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
perempe
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
A Toro és Lazio után a Cagliari sem ússza meg a négy kapott gólt az Atalantától.
Egészen döbbenetes kezdés a Bergamoi csapattól. A vonat nem áll meg náluk, szórják a gólokat.
Most kerek 4.00 gól/meccs átlagon vannak.Kihívója akadt a Juvénak? Képes lesz egy egész idényen át így teljesíteni az Atalanta? Bírhatják a több frontot?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #138199 üzenetére
Elvileg a Napoli halasztást kért, ezzel ellőve az egyetlen idei lehetőségét.
-
Cartevo
őstag
Bódog humoránál volt az előbbi élő nyilatkozatban. Azt a kérdést kapta, hogy csapata képes lehet-e váratlan húzásra? Mire azt mondta, hogy tőlünk a győzelem lesz váratlan.
-
Ringman
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #138204 üzenetére
tavaly is 98 gólnál álltak meg, de kaptak is 48-at.
becsúszott pár érthetetlen vereség + döntetlen, aztán maradt a 3. hely.idén még többet fog számítani, hogy kinek van a leghosszabb padja, szerintem ez az atalantánál nincs meg.
abban bízhatnak, hogy kulcsjátékos nem igazolt el tőlük.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #138208 üzenetére
kivéve az internél, ahol 5 meccs után elküldték
(4 vereség + 1 döntetlen mérleggel). vsz ott szándékos edzőbuktatás volt.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #138140 üzenetére
Annyira drukkolok, h jojjon Burgstaller is, es mindjart lehetne modositani a nevet FC Bayern 04-re.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz viharhozo #138211 üzenetére
most miért, végre megvan CHOupo-Moting
ez a 2 mai igazolás eléggé kukázott jelleg, de összességében szerintem elég jó a helyzet:
GK: Neuer, Nübel
RB: Pavard, Sarr
CB: Süle, Hernandez, Boateng, Alaba, Kouassi
LB: Davies, Hernandez
DM/CM: Kimmich, Goretzka, Tolisso, Roca, Javi, Fein, Kouassi (Cuisance levegőben)
AM: Müller, Tolisso
RW/LW: Gnabry, Sané, Coman, Musiala
ST: Lewa, Csupa-Mócsing (Zirkzee kölcsön)interesek kiröhögnek, de egy Perisic még jó lenne, amúgy nagy gáz nincs.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
válasz ZavaBalazs #138212 üzenetére
Lucas kapcsán mi a helyzet? Bukta?
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
ZavaBalazs
őstag
válasz omfgk #138213 üzenetére
mármint Hernandez? utóbbi meccseken rendre kezdett, mert Alaba és Davies is volt sérült (illetve előbbi elég gyenge formában is van), a mutatott teljesítménnyel meg Alaba hosszabbításos hercehurcájával szerintem hamarosan vele fog számolni Flick a gálakezdőben (direkt nem úgy mondom, hogy bejátssza magát a kezdőbe, mert így 3 naponta meccselve mindenki fog kezdeni)
remélem rá gondoltál, és nem egy Lucas Vazquez->bayern kölcsönszerződésről érdeklődsz
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
addikt
válasz ZavaBalazs #138214 üzenetére
Igen ő, csak a kommentátorok inkább Lucas-nak hívták a La Ligában. Meg Hernandezből van így is elég.
Vazquez vihető ingyen. Zizu nem tervez vele. Most már időhúzó cserének se nagyon kell.
Mondjuk most Carvajal sérülése miatt esetleg maradhat is. 21-ben meg mehet amerre lát.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Vidal az intelligens.
Prof. Dr. PhD Cirio is bemutatkozott.
Jaj, inkább ki se állították volna, most megint telesír majd mindent Lotti, hogy összeesküdött ellenük a világ.És még Nainggolan volt a "baj" az Internél, aki mutatói alapján a Serie A egyik legjobbja volt a Cagliariban.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
NyxNyxNyx
addikt
Son felépült és kezd is Lo Celso viszont off sajnos, de Ndombele remélhetőleg tudja pótolni.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #138216 üzenetére
nem láttam a meccset, így a 2 egyből piros és a 7 sárga alapján nem veszíthettem sokat
szerk:
perisic kezdetését nem értem.[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #138220 üzenetére
barca-iskola?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
villamos
őstag
Vajon mire megy a BL főtáblás a bajnokság listavezetője ellen? Lássuk!
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
A manu es a tottenhagen szepen bekezdett.
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #138224 üzenetére
Vissza a földre! A barma Dvali a semmiből csinált egy szögletet, amiből gól. Így kell ezt Ojurópában!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
villamos
őstag
Ez a Zsoáó Nyunez vajon Felcsúti nevelés lehet?
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz villamos #138227 üzenetére
Azért most van 5 magyar a kezdőjükben, ami azért már nem rossz.
Köztük az a Kiss Tamás is, aki inkább lenne nálunk.De helyette jutott nekünk ilyen alibi Hassanik, meg Rudi Pedrok.
-
DeathAdder
veterán
lamella te csicskageci, btw amikor Jóska oktatja Olet
-
NyxNyxNyx
addikt
Végre mi járunk jól a bírói hibákból. Lamela egy patkány, de a mi patkányunk
-
Redneck
nagyúr
Végre egyszer itthon vagyok, időm is van meccset nézni, erre mindkét csapatom (Fradi, MU) egyszerre játszik, és mindkettő vesztésre áll.
Nego válogatottságához mit szóltatok?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
LyonnaisFan1
őstag
50'
Vasas - Szeged
0:1
-
Redneck
nagyúr
MU - Tottenham 1-4.
37 perc után. A United ma olyan, mint valami enervált NB2-es csapat.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #138235 üzenetére
Jah, de azért jó h nem kell ma is szívrohamot kapnom.
-
vond
MODERÁTOR
Na, én befejeztem. Nem nézek több PL-t, amíg ilyen elbaszott módon "működik" a VAR. Kérdem én, mire jó, ha nem erre, hogy megnézzék, hogy a mocsok, színészkedő Lamela kezdte a pofozkodást? Nevetséges ez az egész. Lamelát meg utólag el kéne tiltani pár hónapra, fizetés nélkül (ahogy minden más primadonnát is).
Megjegyzem, amúgy is szarok vagyunk. De ebből a VAR-os kabaréból nekem már rohadtul elegem van.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
villamos
őstag
Meglett a rés, 1-1...
-
Redneck
nagyúr
-
addikt
Csak 1-3-nál kezdtem nézni a MU - Spurs meccset.
Kiállítás jogos volt?a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
villamos
őstag
Namost hogyan jött ez az öt csere?
-
LyonnaisFan1
őstag
Lewandowski szazados lett
-
addikt
válasz DeathAdder #138245 üzenetére
Kár.
Pedig őrültem volna egy MU alázásnak, de így azért nem teljes a boldogság.Mondjuk 10v11-ben se kéne az OT-n kikapni 4-5 góllal.
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #138248 üzenetére
Tegnap is a City meccs végén az achilles taposás... sárgát ad a buzi a pályán, aztán meg sem nézik.
A manipuláció lehetősége ugyanúgy megmaradt.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest