Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz ZavaBalazs #125914 üzenetére

    Semmilyen nő nincs korlátozva a nőiességének kiteljesedésében a civilizált nyugati kultúrákban, ahogyan abban sincsenek hogy férfiak legyenek, ezt csak a feministák kiáltják a világba, senki más :)

    Ez a nő egy bohóc, a sport bemocskolása aki a gifen látható, nyilván nem erre gondoltam. Ez a nő nem is rendes játékvezető hanem egy korábbi modell, és újságíró, akit felszenteltek bírónak. De ha megnézel egy játékvezető nőt ott van példának az általad felhozott Bibiana Steinhaus aki olyan maszkulin amilyen egy átlag férfi sem, vagy Merkel, May, Hillary.. na azok azok a nők akik gender szempontból férfiak, és nem a kvóta miatt vannak a legnagyobb államok élén.

    Eddig is ki tudtak teljesedni azok a nők akik gender szempontból férfiak, sőt vezetőállamokat irányítanak. Semmilyen elnyomásról nincsen szó, hiába próbálnak egyes agyalágyult feministák kampányolni az egyenlőségért :N

    ______

    Ez is egy jó érv amit mondtál, viszont férfi fociba, és egy legfőképpen proli férfiak által követett sportba berakni egy nőt elképzelhetetlen, hogy ne torkolljon szexizmusba, főleg ha így rá is pucsít. Még a rasszizmust sem tudták (és nem is fogják tudni) felszámolni, erre jön az újabb inger. Aztán ha rámosolyogsz vagy megbámulod, vagy sértő magatartást mutatsz felé, vagy durvábban leordítod mert hülyeséget sípolt, akkor majd elkezd #meeto-zni. Várom már az ilyen botrányokat, szerintem nem kell sokat :DDD
    Ott van az a szerencsétlen Eva Carneio is, pucérra photosoppolt képek járták körbe az internetet mert ő volt a cselzi női csapatorvosa aki egyszer reflektorfénybe került.

    A gond inkább majd akkor kezdődik amikor kvótákkal betolják a nőket és csak azért nem fognak a játékvezetők munkát kapni, mert nők kellenek a kvóta miatt, egy olyan társadalmi szerepkörre amire nincs is igazán igénye a gender szempontból vett nőnek, tehát mindig is sokkal több férfi bíró lesz mint nő. És ha ez majd eljön akkor jó eséllyel cicababák is majd bírónak mennek mert úgyis felveszik őket ld. a fenti gifet. Ez a dolog a nagyobb cégeknél már nagyon komolyan jelen van, nem veszik fel a képzett férfiakat a kvóta miatt, nőkből meg nemigen van választék, de tele kell pakolni velük a NASAt, CIAt, mérnöki, autóipari cégeket (ezért is ennyire steril sok a mai autó ;] ).
    Csak közben ezzel pont a férfiakat diszkriminálják negatívan :DDD

    Ettől tartok leginkább, és egyáltalán nem gondolom hogy ne tudna egy nő is ugyanolyan jó játékvezető lenni mint egy férfi, csak ha ezt nem teljesítmény hanem kvóta alapján kezdik el mérni az nagyon rossz irányt vesz. És lehet naiv vagyok, de ahogy más területeken úgy szerintem a fociban is ez kezd el történni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák