Hirdetés
Aktív témák
-
t1
addikt
eladtam
-
Csapi007
veterán
Módosították a sorsolást 2-ről, 4-re."Csak úgy mondom"
-
proper
őstag
jót tett a gépnek az uj tápocska egy kis tuning [link]
-
t1
addikt
nem nyertem semmit se
-
eastsider
nagyúr
Szar MSN
-
Csapi007
veterán
Hello
Ma ismét mentem a lomexba kapcsolókért.
Felszállok a buszra két csóka veszekszik a vezetővel, egy öreg bácsi (kb. 50 körül) beszól a csókának hogy hagyja má abba, elkezdenek vitatkozni, majd néhány megállóval odébb az az öreg bácsi aki egyedül volt kettővel szemben olyat behúzot az egyiknek hogy az megszédült azt a másikat is elkezdte verni, majd egyszerűen leszállt. Mind2 vérzett
Na ezért szeretek én BKV-n utazni.
Ezekután meg nem mentek utána.
A másik két csóka helyében én meg utána mentem volna azt szarrá vertük volna."Csak úgy mondom"
-
VR6-Fan
veterán
havernak vettem
addig amég nálam van egy kicsit tesztelgetem amúgy ref 7600GT nyákos.."Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
eastsider
nagyúr
Hurka
-
t1
addikt
pápai májas
-
proper
őstag
ma amikor vettem a tápot, srác épp bontja ki a gigabyte p35 lapot és egy kis meglepetés tárult elénk a chipset borda kb 30fokban el volt fordulva mehet vissza nagykernek
furi hogy a nagyker legalább szemrevételezés céljábol nem tekint bele a dobozba -
Csapi007
veterán
Hello
HWT oldal tesztjében is pont ugyanez volt.
Le is ordítanám a kereskedő fejét hogy egy már kinyitott dobozt rak elém.
Elkezdtem csinálni a kapcsolókat, de nagyon nehéz. Az 5.25''-os hely fedlapjába akarom, de az bordázott ezért alig lehet hozzáférni és vagy 2mm vastag a műanyag.
[Szerkesztve]"Csak úgy mondom"
-
proper
őstag
válasz Csapi007 #2335 üzenetére
nem megdölve volt, hanem ilyan borda mint a macka lapján van és elfordulva volt, csak ott kezdödik a gáz hogy ugye ezek pöcökkel vannak rögzitve ugyhogy vagy eltört vagy bele se rakták, közelebbröl nem volt lehetöségem meglesni mert megnézte csukta is vissza, mondta go vissza
-
t1
addikt
Nah holnap reggel megyek melózni a Tescoba szárazra bazz......
-
proper
őstag
bazz vihar lesz, feltámadt a szél mint állat
Aktív témák
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Ingatlanos topic!
- Xbox Series X|S
- Monitor hiba topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest