Hirdetés
Aktív témák
-
VR6-Fan
veterán
én is én is had anyú
igazából hogy mit szeretnék ha autó?? és a pénz se számit
akkor egy retteget MK4(golf4) R32 ABT unlimited(1000HP+), ja és ez a gyári tuning
amúgy valami kettes golf kasztni, csak nem tudom hogy gyorsulásra vagy csak utcára
mert gyorsulásra akkor kibelezet kasztni syncro hajtás(4x4) és VR6 700 pacival BITRUBO
vagy teljes gyári nagy lökös(GÉTÉI szpojlerezés, vagy rally szopjlerezés) bőr belső klíma front hajtás kb 400 paci VR/ a vég cél"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
mazda626
addikt
Jól hangzik. Amit nagyon szeretek, az egy jóállapotú Lada 1200 hangja alapjáraton. Szépen beállítva szinte duruzsol. A gáddzsókféle széthajtott Zsigulikat bezúzatnám. (...-ük együtt. ) Ja és egy bölcsesség: A magyar embernek Ladája van, a @%#-nek meg Zsigulija. Sohasem volt Zsigánk, csak Ladánk.
Jó éjt már nem tom hanyadjára! -
eastsider
nagyúr
Ti is elvagytok
[link]
Jó8 all
[Szerkesztve] -
C4mp3r
addikt
-
Csapi007
veterán
Szépjóreggelt.
t1: Azért nem cask kétszer írok...
Barátnővel vigyázz, tud az rosszindulatú is lenni és azt nagyon benézheted. Az volt a legdurvább amikor két (egypetéjű) ikercsaj közül kelett választanom. Hát a másik milyen balhékat rendezett.
Szabesz: Huh, ne is mond. Nekem tavaly kelett járnom. Elvileg hétköznap naponként 3 óra de 10-től. Aztán az nem indult így csak egy lazább heti 2x2-esre mentem, de semmi újat nem tanultam mutterék meg kidobtak 40k-t az ablakon. Hol fogod letenni a nyelvizsgát?
East: Ez mind szép és jó de mikor lesz kész?
C4mp3r: Durva."Csak úgy mondom"
-
Macka
veterán
Jó reggelt. Ti kávéztatok éjfélkor, úgy bírtátok?
-
eastsider
nagyúr
válasz Csapi007 #1912 üzenetére
Még csak a játékokat, és azok beállításait beszéljük meg, csak nem akartunk külön topikot csinálni neki, ott a logout
Macka: mi codoztunk de már annyira fun volt, olyan aranyköpések születtek ááááá, van TS record is
pl: mogyi van az U alakú bajccodban, meg a csaj klántag már sírt a röhögéstől, és megkérdeztük, h mibe ült bele ááá akkor már mindenen röhögtünk
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
reggölt igaz már pár órája melo van
neeem, t1 pörög mint a bugos csiga, east meg szokásos, Szabasz meg szerintem csak nem tudod aludni, én meg már lassan 3 éve nem tudok 2-3 elött elaludni //meg nem volt este WoW, ill Barbikáztam kicsit //
ma is lesz egy nehéz szülés, átmegy e a VR6-os Polo a vizsgán vagy sem ?"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
proper
őstag
jó reggölt
a proci már ott lapul a táskámban és most hozták a 2 razer egeret is ugyhogy melo után lesz elfoglaltságom
végre gép elött -
proper
őstag
bezzeg amikor nem vagyok itt éjszaka akkor pörög a topik
ez a proci került hozzám
''B2 stepping, nálam a max 3944mhz(vízzel, super pi 14:610 alatt futott le), de ezt csak teszt erejéig használtam(összesen egyszer). 1,48-49v-n megy 3600-t, alapfeszen 3280 körül. Ezeket mind Abit QuadGT-ben csináltam.''
én meg nem sajnálom a cuccot megkinálom majd 1.6+ is aztán megnézzük mit bir
remélem ez már elég lesz az alaporajeles 1# helyre ha nem akkor nagyon mérges leszek
de cirka 2 hónap és jöhet a 6750
[Szerkesztve] -
eastsider
nagyúr
Én azon akadok ki, h gyerek leírja, h ilyen meg olyan gépe lesz (kb fél éve magyarázza már) hetente teljesen más platform stb
1 órát ír, és akkor beírom neki, h lol
És akkor elkezd vmit mondani, h mittoménki kioktatott, ne szóljak be amiről nem is tudok semmit
1ébként oszt társam sajna -
Macka
veterán
Most bezzeg mindenki lapít....
-
proper
őstag
na jah, alszanak
kész a razer egér, rá is pászitottam a céges gépre, nagyon zsiiiiiiiiiiir le kellett vennem a mozást leglassabbra mert 98 alatt baromi gyors volt alapbol
nagyon kényelmes tetszik, megtartjuk
kéne egy görgő és akkor a másik is 100%-os lenne
na majd gaméba is kiprobálom de szerintem nem fogok benne csalodni
[Szerkesztve] -
Csapi007
veterán
Kész vagyok a melóval. Gianni is visszatért.
Nagyszerű nap ez a mai.
Az én osztálytársaim meg mondják hogy így meg úgy vagyok hülye hogy ilyen ''hamar'' cserélgtem a gépem, de tudom hogy csak irigyek.
A legtöbb celeronnal meg jobbesetben 9600-al nyomja... Van akienk P3-as gépe van, azt jön sírni nekem hogy el se indul neki a vegas.
Meg azért is hülyének néznek hogy moddingra költöm a pénzem, azt mikor átjönnek minimum kétszer lefényképezik a gépem.
[Szerkesztve]"Csak úgy mondom"
-
proper
őstag
most orditani lenne kedvem
a baromarcu olyan géphez ül ahol nincs cd meghajto de nyomogatja a ház elejét hátha elöjön
ez most tényleg fizikai fájdalmat okozott -
t1
addikt
te ennyire kockák lettetek?
semmi más téma nincs csak a hardware meg hogy kimit vesz...
Aktív témák
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest