Hirdetés
Aktív témák
-
mazda626
addikt
Sajnálom! Pedig nagyon illene hozzád. Ez a szabály meg szerintem szart sem ér, más avatar, pl spongyabob is védjeggyel ellátott figura, meg sok másik ember avatarja is védett lenne. Nem értem miért nem fogadták el ezt, tök jól passzolna, PH! kompatibilis. Ha másnak lehet védett avatrja, neked miért nem? Na nem is írok többet, nem szabad felülbírálni a modikat, lehet hogy még eért is kapok...
-
proper
őstag
nemlátogatok én meg semmit, ez nem is moderálás szerintem csak nem fogadják el
most belöktem egy képet a srácoknak ha abbol nem tudnak semmit varázsolni akkor hagyom az egyéni avatart a francba mert más nem érdekel és nem illik hozzám marad az ördögfej oszt csokolom
ezt dobtam be nekik de szerintem felejtös hogy ebböl rajzost csináljanak ami jól néz ki
amugy még pompi is igazitott a properes képen utolag mert neki tul lágyak voltak a körvonalak -
VR6-Fan
veterán
ha már itt járunk akkor szerintetek ezt elfogadják?
persze átlátszó háttérrel és esetleg valahova egy GTI/VR6 felíratot oda bigyeszteni...(szerintme ez alapból is elég rajz szerű nem )
vaalhova a fülébe gondoltam a VR6 felíratot vagy mint egy ilyne bilétás kulcstartó karikával átfüzve a fülén a biléta és szép nagy karakterekkel azt hogy VR6
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
eastsider
nagyúr
QWERTZ ASD par percig geprol XD
-
mazda626
addikt
Megnézzem a Boratot. Most meg Bruce Willis Halj űkeményen 4-et nézek.
-
eastsider
nagyúr
huáhuáhuáhuá EIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
-
Csapi007
veterán
"Csak úgy mondom"
-
eastsider
nagyúr
Lassan mennem kell vasvellával kapargatni az aszfaltot me kezdek szédűni rajta
-
eastsider
nagyúr
Nah mostmá télleg lépek
-
Macka
veterán
Azért így már nem rossz az új Subaru.....
[link] -
valentinho
senior tag
Softos tuning...:[link]
http://soundcloud.com/tinnyo
-
Csapi007
veterán
Ezt sikerült összehoznom új avatarnak:
"Csak úgy mondom"
-
Macka
veterán
Mivel akar ez játszani????? Diabloval?
[link] -
t1
addikt
Nah itt vok nagynénémnél haza értem a melóbol
-
mazda626
addikt
válasz VR6-Fan #2943 üzenetére
Áááá ne is mondd. Egyik osztálytársam nagy WoW kocka. Mindig mikor nála vagyok WoWozni kell. Meg is utáltatta velem egy életre, mondjuk alapból nem tetszett. Na nem is ez a lényeg, hanem hogy 12FPS-sel WoWozik. Felidegesítettem magam, mikor láttam a játékot. Megkérdeztem hogy mi a faszért nem vesz vissza a grafikából. Erre: De így olyan szép. Ááááááááá 9600XT, 768MB Ram, 1.8GHz Cerka. De ne tuddjátok meg, hogy felidegesítettem magam. Végül addig míg ott voltam visszavette a grafót, legalább lehetett folyamatos képet látni.
t1: Szoknyás jánykák?
[Szerkesztve] -
VR6-Fan
veterán
válasz mazda626 #2945 üzenetére
az alap hogy ha valaki itt van segíteni kell akor be se logolok vagy kb addig amég megmutatom neki(nem én akarom:S)
amúgy én attól rosszul vagyok ha nincs átlag 60FPS benne...
Gabi!! elne kezd mert épp most készülök aludni menni!!
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest