Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupernova23
csendes tag
Sziasztok!
Mehetne listára? -
MPowerPH
félisten
-
porto1992
tag
milyen beállításokon kell futattni?
A Legnagyobb biznisz az lenne , ha megvennék pár embert annyiért , amennyit érnek , és eladnám őket annyiért , amennyit hisznek magukról !!
-
szupernova23
csendes tag
Visszakerestem az eredményem.Remélem így már listaképes.A proci 3800Mhz-en ketyegett...
-
Švejk
őstag
Nde is beírom, elvégre 11-es 3DMark-nál fordul elő a következő probléma:
Sziasztok,
Milyen problémára gyanakodtok ha a 3DMark az Ice Storm betöltésénél az első 2 másodpercben lefagy, a teljes géppel együtt, ha nem rebootolok akkor kékhalál a vége. Több játéknál is lefagy egyébként és nem kicsit idegesítő már. A drivert most raktam újra, nem oldotta meg. Van ötletetek?
Gigabyte ATI Radeon 7770 rev 1.0
Chieftec iArena 500W (én őrá is gyanakszom)
Intel i5 3450 3,1 GHz
8 giga RAM -
porto1992
tag
szerintem vga lesz a ludas . vírust nem kaphattál be?
A Legnagyobb biznisz az lenne , ha megvennék pár embert annyiért , amennyit érnek , és eladnám őket annyiért , amennyit hisznek magukról !!
-
jones965
Modder
Őstag létedre nem kellene több 3dmark fórumba beírni egy olyan témát, ami ráadásul egyikbe sem tartozik. Van neki saját topikja, de a Te problémád hardver eredetű, és nem szoftver.
Próbálkozz itt. -
Švejk
őstag
válasz jones965 #7614 üzenetére
Ez az ami egyáltalán nem rangtól függ.
Éppen az hogy összefügg a 3DMark-al. Mivel a 3DMark nem fut le. Ha engem érdekel hogy miért nem fut le, akkor felteszem a kérdést, és szerintem senkinek sem bántja a szemét. Magam részéről befejezem az OFF-olást, a linket pedig köszönöm. -
jones965
Modder
3dmark-ból van néhány, ne általánosíts. Amit Te hoztál fel hibaforrásnak, az konkrétan a 3dmark 2013 benchmark.
Ahol feltetted a kérdéseidet, az a 3dm06 és 3dm11 topik. Az őstagot azért írtam, mivel a hozzászólásid alapján elértél egy szintet, ami feltételezi számomra, hogy már tudod használni a prohardver felületét.A témát lezártam, a többi idevonatkozó hozzászólást kitörlöm.
-
pilu85
őstag
nekem SCORE
P8078 with AMD Radeon R9 270X(1x) and Intel Core i5-3570minden alapon hagyva, frissíteni sem tudtam a 3 dmarkot. milyennek számít ez???
[ Szerkesztve ]
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
pilu85
őstag
válasz radi8tor #7620 üzenetére
köszi, de hogy lehet hogy a 270x-el 8 ezret kapok, itt a listába meg 7970 el kapnak ennyit...
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
-
marcusa
addikt
válasz Lavidaloka #7634 üzenetére
Ilyen körül kellene kapnod:
http://www.3dmark.com/3dm11/7809865:-)
-
aktív tag
-
helkis
veterán
válasz Alister71 #7648 üzenetére
ok, de van köztük majdnem 400mhz gpu-ban.. az övé egy szinte alap eredmény..
ha megtépi majd a kártyáját akkor az is fog menni.. (a proci azért tényleg szörnyű..)
(joshua - a kártya nálam egy 660ti top volt)"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest