Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bratilla95
tag
válasz ->Raizen<- #8651 üzenetére
Azt nem hiszem.. nekem is 8320-om van és 390 van mellette 13k az össz pontszám
13011[ Szerkesztve ]
\\Fx 8320@ 4,6 Ghz //XFX 480 RS 8gb \\
-
->Raizen<-
veterán
válasz Bratilla95 #8652 üzenetére
Nézd meg a tesztem blogomba ott van, ott verve van. A 390 meg miota 290? Haha
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
válasz ->Raizen<- #8653 üzenetére
Dehogy veri meg az asztali géped! Saját eredményed:[link] Igaz, hogy itt tuningolva volt, de nézd meg a GS pontot. Az i7 pontozza fel a lapost dmarkban, fx-el szemben nem is csoda. És ezek csak száraz teszteredmények, a folyamatosságról nem is beszéltünk. Tudom mire képes a laptopod, most vett ilyet az egyik kollégám, baromi jó cucc tényleg, de köze nincs egy asztali géphez.... Tényleg no offense, csak beszélgetünk....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
válasz ->Raizen<- #8653 üzenetére
az én 2500k-m 4,8ghz-en meg a hd7970em 1100/1500mhz en hozta a 9970 pontot, csak úgy jelzem[ Szerkesztve ]
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
->Raizen<-
veterán
válasz rambustibi #8656 üzenetére
Haha, nem.
Az összes jatek tesztemben erosebb a lapos, meg a szintetikus tesztprogik nagy részében is. -
rambustibi
őstag
válasz ->Raizen<- #8657 üzenetére
Van az FX konfigoddal is játékteszt azonos beállításokkal?
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #8660 üzenetére
Úgy hogy , itt kb meg is áll, agyonfeszelhetem de nem megy többet, le kéne vhogy hűteni s talán akkor de az sem biztos.
vga
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #8662 üzenetére
Bocs nem ide akartam és nem neked , De egyébként nem segít már rajta.
[ Szerkesztve ]
vga
-
NFree
addikt
-
NFree
addikt
Igen közben rájöttem , s köszönöm (mindketőtöknek). Ma kicsit hűvösebb volt adtam még 0.015v ot s javult a helyzet, így már helyén van a cpu score. javítottam de csak kicsit , így most ide még nem töltöm fel az eredményt. Valamiért nem szereti ez a proci ha emelek az uncore-on, rententően instabil s csináltam asszem régebben tesztet 5ghz en 4,5 uncore al, de nem volt javulás. mondjuk ott már megint lehet instabil volt nagyon a cucc.
Vantage ba is sikerült javítani,[ Szerkesztve ]
vga
-
Alpi.
addikt
4.2 szerintem jól jönne. Pici vring emeléssel ki kéne adja.
Vantage-ba ha épp csak kiadja a cpu tesztet, megpróbálhatsz egy régebbi physics drivert. Úgy vettem észre, az nem terheli annyira a cput. Elvileg valamivel kevesebb a pont, de mivel stabilabb így gyakran egálba van és nagyobb eséllyel fut le.https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
törölt tag
válasz ricsi8800gt #8674 üzenetére
-
NFree
addikt
válasz ricsi8800gt #8674 üzenetére
Nekem akkor is az sli jön be tudom cf mivel 7970-ek gondolom, de én a 770lightningra aszociáltam ezért az elírás no
vga
-
-
Wiipera
csendes tag
Sziasztok!
Nem ide készült a benchmark, ezért nem felel meg a kért követelményeknek, de ennek ellenére talán érdekes lehet.
Próbaképpen járt nálam egy Gigabyte GTX 970 Twin Turbo OC (GV-N970TTOC-4GD). 775-ös lapban használok 771-es Xeon procit. Kíváncsi voltam mire megy vele. Nos nem volt meglepetés számomra, hogy kevés hozzá még húzva is a proci (A mindennapokban egy EVGA GTX680-at használok FHD-ben, azzal alap órajelen is jól megvannak )
Driver: 365.19
Proci: L5408@3,6GHz
Hűtés: Scythe MugenMax -
Habugi
addikt
válasz rambustibi #8692 üzenetére
Kösz!
A Firestrikeon is "dolgozom" de azon nem dobott túl sokat az új driver, egyelőre Win10-en operálok, lehet később megnézem 7-essel is mert a 2011 is azon kapott szárnyakat.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz jones965 #8694 üzenetére
Természetesen TessOptimizeddel, pár éve hobby szinten benchelgetek, ilyen amatőr hibát nem vétek.
(már.., ha driver csere is volt és túl jó eredmény születik az első aminek utána nézek)Egyébként Mester, most komolyan, egészen 4napot engedélyeztél nekem a házi lista élén??
Nem vagy te túl nagy lelkű? Felmászok hozzátok egy 4magos/szálas procival és képes vagy berombolni a 16szálassal & Nanoval?Na mindegy, viccet félretéve természetesen szép eredmény!
Itt van a Tess OFF-os ahogyan kérted:
Csak egyszer futtattam le/Win7-et nem heréltem, GS kedvéért ment csak.
Ajánlom nézz majd rá egyébként a 16.6.1-re, nekem 1K GS-t hozott az előző eredményemhez képest![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
jones965
Modder
-
Hajdi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest