Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
danati
senior tag
Unatkoztam ezért csináltam egy alapórajeles tesztet. Az eredmény ez lett:
Katt a képre!
Ez az eredmény a tuningos eredményemtől több mint 43%-al gyengébb.
-
subaruwrc
félisten
-
pszichiater
senior tag
Felraktam a driver lemezen található asus smartdoctor nevű okosságot, és mínuszolja kb.200 ponttal az eredményt.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Cadal
őstag
válasz pszichiater #5954 üzenetére
töröld le gyorsan...
(amúgy nem lehetséges 200 pontos szórás két eredmény közt?) -
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #5954 üzenetére
azt a smart doctort felejtsd el. msi afterburner a barátod
-
pszichiater
senior tag
Hát jó...egyébként öt mérés után.
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
sakto
őstag
válasz pszichiater #5943 üzenetére
Egyépként itt nem nagyon jön ki a külömbség
Nekem a 295GTX-el 20xxx hozott inkább game alatt...na ott van külömbség! (pedig NV-s vagyok) -
sakto
őstag
válasz pszichiater #5957 üzenetére
Szia,látom egyforma kareszunk van.
Van egy kis gondom,elinditom a vantagét és kb az ürhajos rész után fekete képernyö és nem megy tovább... mi az isten lehet
És csak reset segit.. -
sakto
őstag
válasz pszichiater #5960 üzenetére
Minden alapon
A hozzákapottal is ezt csinálja..most meg 10.2 van fent és azzal is
Az a baj hogy rohadtul nem értem ezt a driver cserés dolgot a 9800pro ota nem volt Ati-m
PL le kell szedni az elözö drivert? vagy mehet rá?[ Szerkesztve ]
-
sakto
őstag
válasz pszichiater #5962 üzenetére
win 7 64bit
De most néztem a 3d06 se indul ott meg valami opendll kéne nekli de hiába töltöm le nem tudom hova illeszem be.. -
pszichiater
senior tag
Akkor elmondanám hogy catalyst 10.3-al most nekem sem indul..pedig tegnap azzal ment egész nap, sőt egy defaultot meg is csináltam vele. Leszedtem, újra fel, és nem indul. Viszont 10.2-vel megy csak mínusz kb 1800 pont. Hát ki érti ezt?
Visszatérve a te próblémádra...vantage verzió? sorrend: felrakod a vantage-t, utána hotfix, frissíted 1.01-re, és végül 1.02-re szerintem úgy jó kell hogy legyen. 06-nál ugyanez, frissítés, frissítés, az időközben megjelentek szerinti sorrendben.
-
sakto
őstag
válasz pszichiater #5964 üzenetére
Tudnál egy linket adni mert nem szeretnék hülyeséget letölteni
hotfix -
sakto
őstag
válasz pszichiater #5966 üzenetére
Közbe felraktam e vantage patch-t most lefutott de nagyon hulla eredmény... 16xxx..
A 295GTX-em 20xxx-et csinált[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz pszichiater #5966 üzenetére
5970 cf?
-
sakto
őstag
válasz pszichiater #5968 üzenetére
persze..de az a 11680 is gyengusz..nekem hogy csinált akkor 20000 -et?
-
viktor82
őstag
Ezt ajánlom elolvasni!
Azt én sem tudom milyen vga lenne a megfelelő,mert van nekem is ultrám,de nagyon fogja fűtteni az atit konkrétan 240 1gb ddr5-s nv karira gondoltam gyors is és nagy a memőja,ha ez számit valamit és nem kell tápcsati!”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
ffodi
veterán
Ha sikerült, és minden rendben van, de nincs ott a physx a menüben, akkor újra kell raknod a drivereket nincs mese. Mindent törölj, le, és használj csökkentett módban driver sweepert is!
Ha mindent lepucoltál, akkor a cikkemben(amit korábban linkeltek) minden le van írva, lépésről lépésre, ha ezt követed, nem ronthatod el. 196.21-nél újabb drivert ne rakj fel. Physxből is csak a 9.09.1112-t tedd fel(csak azér ezt, mer ezzel tuti jó, az újat még nem próbáltam.)
Szerk.:
Ha valaki esetleg 1,35V-nál több feszt szeretne adni az afterburnerben 5850/5870, esetleg bármely voltera VT1165 vezérlővel rendelkező vga-nak, az szóljon, mert vantageban minden pont számít.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
Értem.
Akkor próbáld meg azt, hogy letörölsz miden drivert(driver sweeperrel is). Berakod az nvidiát, és úgy telepíted az ati drivert, hogy az nv is bennt van, ezután restart --> nv driver............és mindent folytatsz a leírtak alapján.
-
ffodi
veterán
Nem. Letörölsz minden vga drivert. Aztán csökkentett módban a driver sweeper nevü progival leirtod a maradék vga driver "elemeket". Ha kész, akkor kikapcsolod a gépet, és berakod az nv vga-t(a radeon ugye már alapban bennt van). Indítod az oprenszert, és úgy telepíted az ati drivert hogy bennt van az nv kari is. Ha kész, akkor restart, és telepíted az nv drivert is. Ezek után patch, stb, a cikkben leírtak alapján.
Ha így sem jó, akkor vess egy pillantást a biosra, és nézd meg mi van beállítva az "init display first"-nél. PEG(vagy PEG1) legyen beállítva, és természetesen a radeon legyen a felső slotban.
[ Szerkesztve ]
-
sakto
őstag
"init display first"-nél. PEG(vagy PEG1)
nekem csak vagy bekapcsol vagy kiapcsol van..
Megcsináltam amit irtál...
Lepusztitottam mindent
Beraktam az ati mellé az nv-t de ismételten csak akkor van kép ha rádugom a monitort az nv-re...
Menjünk át ide mert morgás lessz
[link][ Szerkesztve ]
-
CptMisi
őstag
Helló!
sikerült összehoznom egy jó eredményt, tegyétek fel a listára, ha kérhetem
ímeAMD Phenom II x4 955BE @3725MHz
Asus 5850
Corsair XMS3 DHX 1333MHz 4*1Gb[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
CptMisi
őstag
2szer
[ Szerkesztve ]
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
ffodi
veterán
válasz CptMisi #5988 üzenetére
Hm..... jó eredmény, de neked is valamiért elég kevés pontot ad a GPU-ra, annak ellenére, hogy 1000MHz-en megy. Láttam itt több eredményt is amiben 1000MHz-hez közeli értéken ment a GPU és (5870), és bőven 20k fölött kapott a GPU-ra. Nekem 1060/5400 körüli beállítás kell, hogy 20k-nál egy picit több legyen a GPU pontszám. Ez vajon mitől lehet?
Jó példa rá EZ. 990/1300-on 20565 pont a GPU-ra. Itt valami anomália van.
-
CptMisi
őstag
nem tudom, én is néztem, gondolom ennyivel jobb egy 5870....amúgy 10.2es driverrel ment, talán az új majd javít rajta még egy kicsit
nekem a cpu pontszám jobban fájYou reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
ffodi
veterán
válasz subaruwrc #5993 üzenetére
De akkor nálam is ennyit számítana egy 200MHz-el magasabb órajelen járó I7? Mert nekem 3800-on megy a Q6600, és 1000 ponttal kevesebbet ad a gpu-ra, ha azonos órajelen megy a vga, mint a linkelt képen.
-
ffodi
veterán
válasz subaruwrc #5995 üzenetére
Hát akkor ennyit a vantageról. Mondjuk nem 1280*1024-ben játszom az is biztos. Azért egy i7-es konfiggal rendelkező személytől akinek 5870-ese van, és jól meg van tuningolva, kiváncsi lennék mondjuk egy unigine heaven benchre. Az a topic eléggé haldoklik, multkor küldtem eredményeket oda, de sehol senki.
-
-
CptMisi
őstag
igaza van subaruwrc-nek, nézd meg Kirtam eredményét, nekem a memó még magasabb órajelen ment egy picit, és mégis neki a több, nem is kicsit
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest