Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtG
aktív tag
válasz Tamás24 #5050 üzenetére
"A 3dMark Ventage 4089 pontot hozott, holott most nézem és másoknak Vista alatt volt, hogy 7000 pötty is befigyelt ilyen konfigon..."
Elég valótlan állítás.
Nézd meg ezen a linken az 5. kategória eredményeit, abban csak egy 8800GS szerepel, de az is jobb procival, mint a tiéd húzva kap csak 5000 pont felett.
A 8800GS amúgy egy butított kártya, szóval ne 8800GT-vel vagy GTS-sel hasonlítsd össze. -
odorgg
addikt
Sziasztok!
Van eggy újabb eredményem a listára, Sapphire 4890 Toxical 11133 pontocska
GPU: 1065Mhz
Mem: 1200Mhz
Tegyétek fel légysziOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
AtG
aktív tag
Alap eredményem. Köszi a frissítést.
-
d3lete
aktív tag
Üdv! kis oc teszt. Ha lehet felkerülhetnék a listára? köszönöm. És véleményt hogy szerintetek jól teljesítettek-e a hardverek. catalyst 9.9.[link]
[ Szerkesztve ]
-
pszichiater
senior tag
Na ja..
Tiszteletem jr!
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
tome.jr
addikt
válasz pszichiater #5056 üzenetére
Jó napot kívánok!
Sajna nem sikerült beszereznem a 295-ösöket. Majd GT300-zal visszavágok
-
atom87
aktív tag
-
RI/OS
őstag
Valaki lenyomhatna már, 1gpu-k közt még mielött berakom a CF-et
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
üdv
AMD Phenom II X2 545 @3800mhz
Gigabyte 8800GT 512MB GDDR3
2x2GB G.Skill DDR2Eredmény: KÉP
Feltennétek?! Köszi
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Storms
őstag
-
tom_tol
addikt
némi javítás HIS 5850 hűtés AS1+ 2db 120-s venti, cpu 4,25Ghz
[ Szerkesztve ]
-
waithEard
őstag
Hali!
Szeretném megkérdezni, miért tűntek el a listáról az 5. és 6. kategóriás eredményeim?
Valami nem stimmel?"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
waithEard
őstag
Bocsi! Látom kinnt van!
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
pszichiater
senior tag
Lefutattam alapon is.
Asus ENGTX 295 Quad SLI
[link]"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
SirKero
őstag
Szeretném a Vantage-t lefuttatni de azt írja ki,hogy Minimum required is not supported.
Mi kevés a neki a gépemből? Toshiba L500 14-Z Laptop.Win7 64bit.
Intel Core 2 Duo T6500 2 GHz, 4 GB RAM, 320 GB HDD, Ati Radeon HD 4570 512 MB,Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Ybron
senior tag
Itt az én eredményem(minden alapon).
[link] -
Ybron
senior tag
[link]
Ez meg PhysX nélküli, ugyanúgy minden alapon.
Vid kártya: GV-N275UD-896I -
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
A jövőben tervezem a gépem fejlesztését ilyenre>>>
q9550@4ghzre pörgetve
Sapphire Radeon 4870 512 MB CrossFire
4gb g skill ram ddr2 1066 mhz
asus blitz formula (p35 gamer lap)Véleményetek szerint mennyit fog teljesíteni a gép kb vantageben mondjuk win7 32 bit alatt????Mennyire számithatok kb?A legfrisebb catalysttal illetve optimális renszerbeállitások mellett!?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
zuchy
őstag
Most a Vantege miatt veszel gépet? Játszani kell nem Vantagolni.
Ja, és a P35-s lappal nem tudod majd 4GHz-ig húzni. Sőt ki se használja rendesen a procit. Oda P45-s kell, de hogy maximálisan menjen a CF, ahhoz már X48.
Mért nem veszel inkább egy HD5850/70-t? A CF csak nyűg.PC-STYLE.hu
-
Shono
aktív tag
Először is, ha már 4GB RAM, akkor 64bit-es oprendszer!!! (Egyébként fölösleges a 4GB úgy sem tudja használni a 32bit)
Egyébként ~12000 pötty (szerintem), inkább több, mint kevesebb.Valamint, hamár HD48xx akkor miért nem dobsz rá még 10000HUF-t?
Válogathatnál ilyen VGA-ból:
HD4890 1GB
HD5770 1GB -
-
Shono
aktív tag
Ja, a CF-ről lemaradtam. De:
Csatlakozom BeLucZ-hoz. Minden ami 2 kártya csak nyűg. Vagy X2 vagy egy darab ütős kártya.
Valamint a kérdés jogos: "Most a Vantege miatt veszel gépet? Játszani kell nem Vantagolni?"
A rendelkezésre álló pénzből inkább: erősebb lap, 1 db HD58xx VGA.És szerintem - ha már megkérdeztél minket - sokan ugyanígy fognak vélekedni. Majd kiderül mindjárt.
-
SirKero
őstag
Értem de még mindig azt kérdezem,hogy a Physx nem csak az Nvidia kártyákhoz kell. És honnan lehet a legfrissebbet letölteni Win7 64bit alá. / Én csak GeForce-t találtam /
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Shono
aktív tag
válasz SirKero #5092 üzenetére
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0814.html
Nem csak nVidia kártyákhoz kell. Ez olyan, hogy a megnézi van-e, aztán vagy használja vagy nem.Hogy most hogy viszonyul az nVidia a Physx-hez az elég keszekusza, de régebben volt a Physx-nek szoftveres módja, azaz nem kellet hozzá kártya, ellenben a proci számolja a cuccokat.
-
SirKero
őstag
OK megnézem. DirctX 10.1 telepítve van OpenAL nincs. Csak mintha azt venném ki a hibaüzenetből,hogy a konfigurációm nem éri el a minimális szintet. De lehet hogy rosszul gondolom.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Shono
aktív tag
Az entry mód 1024x768. Persze lehet, hogy mégis ez a gond.
Sőt, most találtam, szinte biztos. Tegyél rá egy nagyobb külső monitort, és próbáld meg, hátha.[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz SirKero #5098 üzenetére
1280x1024 kell a perfomance módhoz!highoz 1680x1050 az extremehez 1920x1200
mivel a performance beállitás az elfogadott ezért 1280x1024ben!ebben szokták összehasonlitani!lefuttathatod kisebb felbontásban is mondjuk perfomance egyéb beállitásokkal de nem kapsz pontszámot!
-
BeLucZ
addikt
sziasztok okosok!
3dmark vantage vistán vagy win7en fut jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest