Új hozzászólás Aktív témák

  • Slownz

    senior tag

    Úgy januárig visszaolvasva a hsz-eket, több kérdés is megfogalmazódott bennem:

    Először is tudom, hogy párszor szóba került ez a téma, de az Edifier r1600t (ami durván 22k) képvisel annyival magasabb színvonalat, hogy érdemesebb a Genius 1255A (ami 10k) helyett azt venni? Tehát a pénzünk több, mint kétszeresét rákölteni. Tudom, hogy jobb oké, ezt sikerült leszűrni, de kérdés, hogy jobb vagy teljesen más kategória a 2. Pl dudika10 írása alapján azt mondanám, hogy jobb-jobb, de nem éri meg a +10k-s különbözetet.

    A másik pedig, itt a 2.0, 2.1 vita kapcsán nekem úgy sikerült összefoglalnom a dolgokat, hogy ezekben az olcsóbb 2.1-es rendszerekben inkább csak parasztvakításnak rakják be a mélynyomókat, hogy addig se figyeljen az ember a többi tartományra.
    Akinek csak filmre kell, annak mindenképp 2.1 (vagy 5.1), mert ott jól jön a dübörgés, viszont akinek a zene a fontosabb (és nem kell neki túlzó basszus), annak mindenképp 2.0. Viszont mi van azzal, aki mindkettőre használná egyaránt?:) Tényleg fele fele arányban. Érdekelne továbbá egy edifier r1600t vs HSC 2330 összehasonlítás, a hsc-re is jellemző az a dübörgő, néhol eltúlzó basszus (kvázi zenére ugyanúgy jó-e), vagy ez csak a 15k-s logikra igaz? :F

Új hozzászólás Aktív témák