Új hozzászólás Aktív témák

  • tapppeeer

    tag

    Sziasztok!

    Egy picit off a téma, de hátha...

    A hang ki van vezetve egy Philips mini Hifi-re (FW 335)... évek óta nagyon jó szolgálatot tett. Közben volt egy alaplap csere (Gigabyte-ra), meg eltelt egy kis idő míg nem használtam a Philipset. Egy ideje azt csinálja, hogy csak az egyik hangfal szól!? Néha meg teljesen jó. Tuti nem kontakthiba, mert nincs recsegés, sercegés, és ha megigazítom, esetleg kiveszem a kábelt, akkor sem javul meg. Viszont néha gép újraindítással megjavul. Ja, ha nem külső forrást használok, hanem mondjuk CD-t / rádiót hallgatok, akkor is csak az egyik szól. Ha a hangfalakat kicserélem, kiderül, hogy mindkettő jó, viszont a bal oldali kimenettel történhetett valami...
    Az a gyanúm, hogy az alaplapi hangkártya cseszte el, bár előtte is azt használtam egy másik alaplappal éveken át, és tökéletes volt. Most egy Asus Xonar D1 van, de ezzel is ezt csinálja.
    A legutolsó, ami néha segít, hogy hirtelen feltekerem a hangerőt elég magasra, és akkor megszólal a másik hangfal is, és mind a kettő szól, ha visszaveszem a hangerőt, akkor is. Az a baj, hogy ez nem mindig jön be, meg azért idegesítő, hogy csak így lehetne munkára bírni a másik hangfalat.
    Mi lehet a gond?

    Köszi előre is, és bocsi az off-ért, de hátha tudtok segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák