Új hozzászólás Aktív témák

  • Daneeka

    senior tag

    válasz dudika10 #6534 üzenetére

    A T20 már jó régen volt nálam, emlékeim szerint kicsit karcos/éles volt a teteje, (cinek, stb.) kevés volt a basszus és halk volt persze, de akkor azt még számítógépnél hallgattam 1-2 méterről szóval elég volt. (akkor még alaplapi hangkártya, mp3, szóval talán nem minden a hangszóró hibája) Amikor ő tönkrement akkor lett helyette a ProMedia 2.0, na nála meg azt érzem, hogy baromira túloz a basszus, de definíció nélkül, tehát ott van valami mély zörej de valójában nem igen hallod jobban mondjuk, hogy mit játszik a basszeros/bőgős/stb. mint a T20-on. Viszont ez a basszus ez elkezd torzulni, ahogy tekered följebb. De egy hasonló hangképű de hangosabb hangszóró ideális lenne csűrdöngölősre ahol csak az a lényeg, hogy jól üssön a 120bpm, 4/4-es lábdob.

    Igazából az adatlapomon lévő cuccon hallgatok zenét, szóval igazságtalan vagyok velük, de nem vagyok szomorú a hangszórók miatt mert nem vártam többet az árukért.

    Tudom, hogy a hangerő kérdés az kicsit értelmetlen, (van egy specifikáció szerint 5W kimenő teljesítményű csöves gitár erősítőm az 50-es-60-as évekből, messze hangosabb mint az olyan középkategóriás, régebbi Sony házimozi szettünk emberes subbal) de azt veszem ki a szavaidból, hogy hallhattad már az 1250-est és a Klipschet is, az 1250-es hangosabb?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák