Új hozzászólás Aktív témák

  • popp

    tag

    válasz Akheron #6413 üzenetére

    Ha mindenképp bele kell férni a 10k-ba, akkor első körben a 1250A-t nézegesd szerintem, a ph-s tesztből kiindulva. Ár/érték arányban azért a 2000A és a 3000A szvsz jobb, de ha nagyon kicsi szobába kerül, akkor különösen számít a hangdobozok mérete is, amit szintén számításba kell venni az elhelyezés végett. (Nagyon kis helyiségbe általában a creative gigaworks t20-at szoktam ajánlani, de az már 15k, így gondolom nem játszik. Pedig pofás kis hangfal, helytakarékos, PC elé szuper. Mondjuk ha nagy ritkán elé keveredek, a geniusom után azért elkentebbnek tűnik a hangképe.)
    Az előző hozzászólásban ajánlott 1255A nagy új lehet, genius.hu oldalon nem is látom még kint, szal szerintem hivatalosan még nincs is az országban. Ez annyiból jelenthet gondot, hogy ha meghibásodik, a gariztatás nem 1 hét lesz, hanem inkább 1 hónap. Persze valszeg hangzásra hozza a szokásosat, és pozitívum, hogy a kezelőgombok visszakerültek előre.
    Még talán annyi, hogy vannak 3 utas geniusok is (1200A, 1800A), amit általában szerintem érdemes elkerülni, viszont ki tudja, a 1250A-val már lehet versenyre kelnének (ezt remélem valaki felkérésnek veszi, és ír egy összehasonlítást, ha van rá lehetősége! :DDD ). Ezeket azért említem inkább, mert az alapterületük szvsz kisebb, mint a 2utasoké, max. magasabbak.
    Azt hiszem kb. ennyit tudtam segíteni. :)

    "A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

Új hozzászólás Aktív témák