Új hozzászólás Aktív témák

  • koxminator

    senior tag

    Sziasztok,

    Itt is megkérdezem Soundbar topik után, hátha tudtok rá okosat mondani..
    Szóval vettem egy LG OLED42C3-at, PC-hez használom, monitorként (most így 3 hét után mondom azt, hogy 90% PC használat, mivel van másik 48C1-em TV-ként).
    A kérdésem arra irányul, hogy van-e értelme a TV hangkeltőjét "lecserélnem" egy 2.0-ás sztereó hangfalpárra. Ha igen, akkor nagyjából max. 40-50 ezer Ft-ot szánnék rá, főleg hogy nem TV-ként használom. Gondolkoztam soundbaron is, de abból a topikból küldtek ide :) A TV mellett az asztalon mindkét oldalon nagyjából 20-20 cm hely van, ezt is figyelembe kell vennem.
    PC használat alatt főleg játékok, YT nézegetése (de ez időnként a TV rendszere alól is mehetne) értendő. Ha igen a válasz véleményetek szerint, akkor a következők lennének fontosak:
    - BT-vel rendelkezzen, hogy ha kell, tablettel, mobillal is rá tudjak időnként csatlakozni
    - PC felé milyen kapcsolat kellene? Itt az érdekelne, hogy Edifier-ek esetén RCA-t látok csak kb, USB-t nem (kivéve Edifier G2000 és Creative Pebble V3 vagy Pro)
    - TV felé HDMI lenne jó, de nem igazán találtam ilyet ebben az ársávban - vagy itt kellene inkább az RCA-t használni? Minőségben van-e különbség, ha RCA-t vagy HDMI-t használok TV-vel összekötve?

    Amit eddig néztem és biztosan beleférne a keretbe, az az Edifier G2000 és a Creative Pebble V3 vagy Pro, ezekből inkább tesztek alapján a G2000 a szimpatikus.
    Van-e ezekkel tapasztalat? Bármilyen véleményt szívesen várok. Előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!

Új hozzászólás Aktív témák