Új hozzászólás Aktív témák

  • Neil Watts

    veterán

    Sziasztok!

    Van jelenleg egy Mackie MR524 parom, Mackie Onyx Artist 1.2-vel, illetve a hangfalakat Klotz Greyhound kabelek kotik ossze (XLR->6.3-as jack).

    Mikor megvettem a rendszert, akkor egy Focusrite Scarlett Solo 3rd gen. volt a DAC, de csereltem, mert azt hittem annak a driverei okozzak a hibat amit tapasztalok.

    A hiba: Zenehallgatas kozben random idokozonkent pattogast, recsegest velek felfedezni, jellemzoen a bal oldalrol. Ket geppel hasznalom a DAC-t. Az egyik egy Dell laptop, a masik pedig az adatlapomon levo Ryzenes PC. Mindkettonel tapasztalhato a hiba.

    Volt hogy nyugalmi helyzetben elkezdett "duborogni" (nem szolt rajta semmi, am "utott egyet", mint amikor pl. egy subwoofer a melyet adja.), volt hogy az ejszaka kozepen uresjaratnam kezdett el sisteregni.... Mostanaban inkabb csak recseg.

    Tehat amiket probaltam az elmult 1 evben hogy megoldodjon a gond:

    - Bevezettem a szobaba a foldet
    - Vasaroltam egy fali aljzatba dughato fi relet.
    - Vasaroltam egy APC SurgeArrest PM5U-GR-t, ebbe megy minden cuccom. Mutatja is a foldet szepen.
    - Lecsereltem a Focusrite DAC-t Mackie-re.
    - Kiiktattam az adatlapomon lathato USB.Kvm switch-et, ami a ket gep kozotti USB megosztast segitette. Ebbol eloszor egy 4 portos Ugreent hasznaltam (ilyen UGREEN-t), de azt hittem az okozza, igy valtottam Delock+Akasa kombora.
    - Megprobaltam azt, hogy megcserelem a ket hangfalat. A kerdeses hang jellemzoen mindig ugyanonnan jon, ergo a csere nem segitett.

    Javulas tovabbra sincs, semmitol. Halp plz, mit probalhatnek meg meg?

    Bonusz: A mackie hangero allito knob-jat, ha tekerem, akkor sistergest hallok arra az idotartamra amig tekerem a bizbantyut. Ez a Focusrite-nal is elojott egy ido utan... :F

    Koszi!

    Udv.

Új hozzászólás Aktív témák