Új hozzászólás Aktív témák

  • ot93

    senior tag

    Üdv, van most egy solo 6c a pc-re kötve, amiben meg egy xonar d1 van az alaplapi hang kiváltására. Na most új alaplap lesz amiben nem lesz pci csatlakozó. pci e x1 lenne, de hangkártyákból 25e körül kevés a választék, sőt abból sem tudtam olyant találni, amire egyöntetűen jó vélemények vannak (néztem amúgy a xonar ae kártyát).
    Aztán kínomban már 50e-s creative sound blasterx ae-5 kártyát néztem, igaz használtan. Úgy 35e körül már tudnék egyet szerezni. a solo 6c-hez nézve egy ilyen kártya - legalábbis árat tekintve - túlzás, bár az is igaz, hogy tervben van új hangfal vétele max. 100e ft/pár áron.
    Na de a kérdésem, hogy mi lenne ha a hangkártyát egy dac-al váltanám ki? Ha jól értelmezem, ez járható út lenne, de full tájékozatlan vagyok dac-ok tekintetében. Dac-ból talán nagyobb a választék.
    Pc-vel lenne használva, főleg zene, néha film, ezen kívül jó lenne, ha 5.1-re alkalmas lenne, mert kitudja mit hoz a jövő :), bár nem feltétel. Ha esetleg bluetooth-t tud egy ilyen kütyü az is plusz pont lenne.

    Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

Új hozzászólás Aktív témák