Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsefi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Az alábbit a belépő házimozi topicban is feltettem, de szerintem ide is elfér a téma alapján:

    Elsősorban filmnézésre szeretnék egy induló/belépő rendszert, hely- és pénzhiány miatt egyelőre sztereó felállásban. Eddig évekig egy sima Logitech 2.1-es PC-s hangcuccot használtam a mediaboxra és a PS4-re kötve: a céljaimra nem volt vészes, de már szeretném túllépni. Szempont lenne, hogy zenét is tudjak jó minőségben hallgatni, illetve a surround hangszórók amúgy sem férnének el szoba mérete és elrendezése miatt, ezért gondolkozom a 2 hangszórós megoldásban.

    Amire gondoltam: Denon x550bt AVR és mellé vagy egy Canton SP 206 hangfalpár, vagy egy Dali Zensor 1 páros. Szerintetek megfelelő lehet valamelyik? Meghallgatni még egyiket sem volt lehetőségem, viszont jókat hallottam/olvastam róluk. A Canton mellett az szólhat, hogy Amazonon nagyon olcsón lehet rendelni (itthon 140 ezerért láttam több helyen, ha ennek az árnak megfelelő a minősége is, akkor instant get a külföldi negyedáron...). Jelenleg a Zensor 1 szintjén kapható a Monitor Audio 100 is, az is lehet opció? Bár a Cantonnak örülnék az ára miatt leginkább :)
    Ez a pakk kb 130-150 ezerből ki tudna jönni (+ kábelek), többet nem is költenék rá, pl. mélyládát és centert egyelőre nem szeretnék, ha nem muszáj.
    Az erősítő felé semmi extra elvárásom nincs: legyen 5.1-képes, támogassa a 4K-s képtovábbítást, legalább 3-4 HDMI bemenete és 1-2 kimenete legyen, lehetőleg kezeljen bluetooth-kapcsolatot is, no meg persze tudja kellőképpen meghajtani a hangszórókat.
    Minden véleményt vagy ötletet szívesen veszek :)

Új hozzászólás Aktív témák