Új hozzászólás Aktív témák

  • mekker

    őstag

    válasz benfolds #38452 üzenetére

    Hát csináltam egy pár fotót a belsejéről.
    Az elektronikához nem értek mélyebben. A kondikra gyártó sincs címkézve, de legalább 105°C van ráírva, azaz rakhattak volna bele ennél dzsunkább alkatrészeket is. A két nyák sincs túlbonyolítva. A psycho85-ös cikkben le van írva minden lényeges dolog. Kicsit más a belseje, de a lényegi alkatrészek nagyon nem változtak.

    Amit érdemes cserélni, az a jack- és a külső jelkábel (ehhez hozzá sem kell nyúlni a belsejéhez), a belső jelkábel (piros-fekete színű), a kondenzátorok és végül a műveleti erősítő chipje. Csillapító anyaggal körberagasztod a belső falakat például méterárus vatelinnel. Esetleg a lehetséges légréseket betömíted gyurmaragasztóval, vagy valami szigetelővel.
    Ami még gyakori jóska tuning, az az, hogy bevattázzák/bezoknizzák a reflexnyílást. Ha brummog a mély vagy valami csúnya kiemelése van, akkor ezzel lehet rajta javítani. (ezzel még nem próbáltam, de 0Ft és könnyű tesztelni).

    Azt mondom, ha már 20-30 ezret kiadunk egy tisztességes forrásra, akkor ne a gagyi erősítő legyen a gyenge pont.

    [ Szerkesztve ]

    Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Új hozzászólás Aktív témák