Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz szabeska #34040 üzenetére

    Amikor egy sokpontegynél két utasak a szatelitek és nem vicc 2-3" méretű a mélyközép, elviekben még elfogadható kompromisszum lehet szvsz, ezek már nem (annyira) bögreszettek, bár tény, hogy a mély attól még retek marad.

    De amikor egy utasak, azok biztosan felejtősek, bármi is legyen a használat. Szerintem jól látszik a rossz irány PC-s hangfalszetteknél: eltűnnek a két utasok és egyutas bögreszettek váltják fel őket. Egy utas 2-3" hangszórós kialakításnak nem lehetne létjogosultsága 10k felett PC-s hangfalszetteknél.

    1" + 4" lenne a minimum, s az is valami normálisabb 6.5", de inkább 8" "mélyládával", a 4-6" huppládák viccnek se jók. Bár az aggya a méjjet fanatizmust én nagyon nehezen, de még valamennyire el tudom fogadni. Viszont azt, hogy 200 Hz felett, a lényegi hangtartományban ne adjanak semmit a minőségre, na azt már semmiképp sem.

    A példád egyébként nagyon jó, hogy mi lett miből. Tehát ebből:


    SW HF 2.1 3000

    Lett ma ez:


    SW G 2.1 3000

    Persze a felső előd se biztos, hogy ajánlott, de szerintem biztosan sokkal jobb bármilyen bögreszettnél. A Genius 6000-es 5.1-ét is ezért merem ajánlani, ha nagyon muszáj. Annak hallottam már valamilyen verzióját, az olcsó sokpontegyek között kiemelkedő, bár tény, hogy egy sztereó szintjét minőségben nem hozza. De legalább kompromisszum.

    Az egyutas bögreszettek kategóriája viszont nem kompromisszum, hanem egy kalap szar. A gyártók elmentek egy olyan irányba, ahol az olcsósítás (profit) a fő szempont, meg hogy "nagyot" szóljon. Egy lehúzós átverés az egész, amihez a laikus youtube-os vérpistikék még tapsolnak is.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák