Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pitius

    tag

    válasz P1eTr0 #26741 üzenetére

    Thonet & Vander Hoch BT-m van(Kürbist akartam, de nem volt és nem is távirányítós), a távirónyítóval Standby-ba tudod tenni, ami nem azonos a hátoldali Power On/Off-fal.

    A bemenetválasztás, mind a távirányítón (Input gomb nyomogatás hatására ciklikusan vált a BT-TV-PC bemenetek között), mind a hangfal oldalán levő nyomógombbal lehetséges. BT párosítás pikk-pakk megy, és gyorsan csatlakozik. A távirányítóval vezérelni is lehet a BT eszközt(a hangfalon keresztüli BT modullal), a szokásos Play/Pause, előre/hátra léptetés.

    Telefon bezavarást eddig nem vettem észre, alapjáraton egy icipici súgás hallható, de ez nem növekedik a hangerő növelésével.

    Mivel nem tekerős potis a bass-treble szabályzó, így egy kicsit nehézkes megjegyezni, hogy most dobott -e rá az ember magasat/mélyet és hogy mennyit (és digitális visszajelzés sincs), de megőrzi a beállítást. Ha az ember nem tudja hányadán állt vele, akkor a távirányítón van Reset gomb.

    Nálam nappaliban van, Többnyire zene megy rajta.

    Amúgy mi különbség van a film és sorozat között?

    Edit

    BT : amit eddig észrevettem (és ez az általam kipróbált BT hangcuccokra igaz), hogy BT-n átvitt hang sokkal halkabb, mintha analóg módon csatlakoztatnám.

    [ Szerkesztve ]

    ...pitius...

Új hozzászólás Aktív témák