Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz pitypang18 #25225 üzenetére

    Szia, nekem is ez volt a problémám vele először, elég éles a magas, a basszus kicsit kopogós. Aztán vagy a bajáratás, vagy amiatt, hogy más kábellel próbáltam, vagy a más elhelyezés miatt sokat puhult a felső tartomány, a basszus is erősödött, érezhetően teltebb lett.

    A bejáratási időszak tapasztalataim szerint, ennél a kütyünél szerintem kb. 2 hét normál 1-2 órás napi hallgatás esetén, ha napi 4-5 órát járatod akkor valószínűleg kb. 1 hét allatt bejáratódik, utána már viszonylag keveset változik a hangja.

    Szóval szerintem próbáld ki másik kábellel ha van otthon, vagy amúgy is kéne venni, tudom, hogy nem a méret a lényeg, de azért a képen eléggé érzékelhető a különbség a HAMA 1100 Ft-os és a gyári vékony kábel között:[link] Én a hangzásban is érzékeltem különbséget, töbször ki is próbáltam váltogattam kábeleket, de lehet csak a fülem csapott be, és az is lehet bejáratás, vagy a jobb elhelyezés miatt javult a hangzás, vagy jobban megszoktam. Ha van helyed az elhelyezéssel is érdemes foglalkozni, próbálgatni más helyeken, nekem pl. az jött be ha távolabb vannak tőlem a hangfalak.

    Azért írd le a tapasztalataidat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák