Új hozzászólás Aktív témák

  • Alx.Mercer

    aktív tag

    Mint minden vásárlás előtt most is egyre mélyebbre ásom magam a témában, de nem baj mert legalább okosodok kicsit... Viszont, amíg rá nem találok az ideális darabra, addig sokat fogok kérdezni tőletek! :-)

    Azóta találtam pár kiszemeltet, de elég nagy az árkülönbség közöttük...

    1. Genius SP-HF1250B: nem nagyon kedvelem ezt a márkát, de talán egy MediaMarktban ki is tudnám próbálni...
    2. CREATIVE GigaWorks T20 Series II: van pár jó vélemény róla, de a kinézete alapján nem nézek ki sokat belőle...
    3. Edifier R1600T Plus: Azt írtátok, hogy a jelenlegi ára túl magas... Nehéz is beszerezni, viszont, ha tényleg jó, akkor lehet hogy megéri azt a plusz összeget, mert lehet, hogy később már nem is lesz kapható... Egy oldalon találtam R1900T II-t szinte ugyanennyiért (bár az árlisájuk elég régi, azóta lehet, hogy drágább) Ez mennyivel tud többet, mint az R1600T?
    4. MODECOM MC-SHF80U: szimpatikus, jól is néz ki, van távirányítója...
    5. M-Audio BX5 D2: ez árban talán a legfelső határ... Csatlakozókból nincs rarjta túl sok és se mélyhang, se magas szabályzást nem látok rajta... A hangerő szabályzás is a hátulján van...
    6. Prodipe Pro 5: na ehez már igen nyomós érvek kellenek, hogy megvegyem!! :-) Az összes közül ez néz ki a legbizalomgerjesztőbben! Valahogy minőségi érzetet kelt... De ez már lehet, hogy a 4x3-as szobába felesleges...

    Ha valakinek van tapasztalata róluk az kérem ossza meg velem. (u.i.: a lényeg még mindig a korábbi kritériumok: tiszta, pörgős, erőteljes hangzás, főleg metal zenéhez, Asus Xonar D1-en használnám, flac és mp3 formátumhoz. Hangszerem nincs, zenét nem akarok szerkeszteni...)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák