Új hozzászólás Aktív témák

  • Ndruu

    MODERÁTOR

    válasz p_adam #1952 üzenetére

    Klipsch Promedia Ultra 2.0 teszt és árai _1_, _2_, _3_
    Ehhez a hangrendszerhez nem árt beszerezni egy Audigy hangkártyát (Audigy 2 ZS PCMCIA). De akkor a költségek már elég magasra szöknek. (>30k)

    Genius SP-HF 1250X-nek vannak kisebb-nagyobb bajai, ha ezekkel együtt tud élni az ember, akkor jó választás. (Genius 2.0 fadobozos hangrendszer - itt bővebb infót olvashatsz róla.)

    Genius SP-HF 2000X nagyon kevés helyen van, ha pedig van, akkor is hamar elkapkodják, tehát vásárlás előtt mindig meg kell kérdezni az adott bolttól, hogy van-e nekik készleten. Az ára baráti, de ehhez sem árt legalább egy Audigy szintű kártya, amivel meg tudja mutatni a tudását a hangrendszer.

    Genius 2000X lelőhelyek - _1_, _2_ - tudomásom szerint nemrég fogytak ki belőle, _3_

    Ezeknek a Genius-oknak kell a hely, nem kis darabok. Ezeket nem lehet csak úgy "felkapni és vinni táborozni", ugyanis ~9kg.

    A Klipsch biztos, hogy tartós darab (2004 óta piacon van és még mindig nincs semmi bajuk). Genius is biztos kitart pár évig (2-3 évig biztosan, ha nem hajtja szét az ember). Logitech-et is nézhetsz, azok is sokáig tartanak, de ha bármi baj van velük, akkor a garanciát nagyon ügyesen intézik.

    Notebook hangkártyákhoz nem értek, azt a megfelelő topikban megtudakolhatod.

    [ Szerkesztve ]

    Harrrr!!!!

Új hozzászólás Aktív témák