Új hozzászólás Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz dudika10 #10246 üzenetére

    Nah, akkor én is becsatlakozok mint tapasztalt moddingolt Z-2300 tulaj.

    Mikor megvettem anno a Z-2300-at, elég nagy előrelépés volt, tetszett, nagyon jó volt. De aztán éreztem, hogy hiányzik valami, nem annyira tiszta a hangja, nem éreztem eléggé dinamikusnak a számokat. Ekkortájt váltottam FLAC-re, ami elég nagy előrelépést hozott már akkor is, majd megvettem az Asus Xonar D1 7.1-es hangkártyámat, ami igazán kihozta a Z-ből ami tud. De még ekkor sem éreztem elég jónak. A méllyel meg voltam elégedve, de a szatelitek közép és magas tartományai egybemosódtak, nem tetszettek. Ilyenkor vettem meg a Magnat Motion 110-es szateliteket. Hatalmas előrelépés volt, talán ez volt a legnagyobb.

    Nahmost, Te ezt nevezed egyébként puffogó mélynek? 1, 2. Lehet nevezni annak is, de inkább azt mondanám, hogy nagyon alacsony frekvencián szól a mély és beremegteti a tárgyakat kb. 20 méteres körzetben :D

    Érdekes dolog, hogy nem mindegy, hogy az ember hol hallgatja. Milyen közel van a mélynyomótól, mert teljesen mást hall. Lehet, hogy csak a távolság volt rossz nálad amikor hallgattad. Természetesen ez fizikai törvényekkel magyarázható, hogy miért van (frekvencia, hullámhossz)

    Igazából ez a puffogó mély megfogalmazás eléggé érdekes, mert mit csináljon szerinted egy mély láda? Löknie kell a reflexnyílásból a levegőt és kész. Ha voltál szórakozóhelyen, discoban, koncerten ott is ugyanezt csinálja a hangfal, csak nem ebben az árkategóriában.

    Itt van még egy videó és pár kép a végleges állapotról.

Új hozzászólás Aktív témák