Új hozzászólás Aktív témák

  • schawo

    titán

    válasz priti #10096 üzenetére

    Szinte mindenki 0-60.000Ft között keres valamit, mert ez Magyarország és többnyire ennyi a keret és mindenkinek a vonatkozó ársávban leírjátok ugyanazt. Tízezer hsz óta. Ugyanazt az összesen nemtom 5 terméket? Van annyi? Vagy inkább csak 3? Dög unalom.

    Én nem tudtam, hogy ez unalom kérdése. Akkor szórakozásból szívassunk meg pár embert, és ajánljuk neki, hogy vegyen egy f*st, csak hogy jót röhöghessünk rajta, unaloműzőnek?

    Ezt a pár terméket beleírhatod egy első hsz-be, aláírhatod a hsz-t, mint szakértő szerkesztő fórumtag, elmagyarázhatod hogy ezek miért jók és utána ki lehet írni a topic címébe, hogy mielőtt kérdezel olvasd el az első hsz-t. Ennyi.

    Jól látod, ésszerű volna. Megteszed?

    Máris nem kell leírni százszor és mindenkit fikázni aki nem ért egyet, mert a véleménye nem jelent veszélyt a topic-ra. Most azzal magyarázzátok a személyeskedő stílust, hogy "véletlenül valaki elhiszi a butaságot".

    Te valami teljesen irreleváns, a topic témájához csöppet sem kötődő zöldségeket kezdtél ide írni, ráadásul minden szakmai megalapozottság nélkül. Akarod, hogy tételenként szedjem szét darabokra azt a posztot is, amivel indult az egész? Ha gondolod, veszem a fáradságot, és megteszem.

    Írd meg az első hsz-t és megnyugodhatsz.

    Nem vagyok részvényes egyik cégben sem, nincs érdekeltségem tematikus boltokban. Én nem vagyok ideges, nem kell megnyugodnom.

    Elfogadhatod, hogy ide különböző emberek járnak.

    Nagyszerű. Ezért hívják fórumnak.

    Legtöbbjük számítógép mellé keres hangszórót, ami korántsem csúcsgép passzív vízhűtéssel fél milláért, hanem egy átlag és van benne vagy 4db gagyi százforintos venti és zúg mint a veszedelem.

    És ha ezek után 60.000 forintért akar valamit akkor azt kéne mondani neki, hogy "mit akarsz te kis balf***, a 4db gagyi százforintos zúgós ventid nem érdemli meg, hogy 60.000 forintos hangszóró zenéljen neki?"

    Egy ilyen géppel egy szobába nem kell studiót építeni monitor hangfalakkal.

    A stúdió, meg a 60.000 forint köszönő viszonyban sincsenek egymással. A valódi stúdiómonitorok másik nagyságrendben mozognak, 300k az nagyon-nagyon alja az ilyen eszközöknek. De azokat amúgy sem akarod otthon hallgatni, a saját jól felfogott érdekedben.

    Nem kell lakkozott papírmembrános mélysugárzó hangszórót ajánlanom, mert nincs szüksége rá szinte senkinek, pedig szép is, drága is és még jó is.

    Egy hangszóró vagy hangszórótípus nem szól sehogy. Egy hangszóró lehetőséget teremt jó hangzásra. Minden azon múlik, hogy mi készül az adott hangszóróból.

    Tudnám ecsetelni hogy milyen jó egyik-másik, de minek? Kikéred magadnak, hogy a "..." helyére írjon indoklást a srác, hogy mi baja van azzal hogy leírtátok háromezredszerre ugyanazt.

    Miért is baj? Hogy visszatérjek az első bekezdéshez: "szórakozásból szívassunk meg pár embert?", csak hogy mást mondjunk végre?

    Végigolvastam a topicot. Ilyen hsz-eid vannak (neked): Srác kérdezi: "Sal20 milyen?" Válaszod: "Ó a SAL20... egyszer hallottam."

    Ha kér indoklást, kap. Mivel nem tudom, hogy mennyit fog érteni a szakmai kifejtésből, ezért akkor kap, ha kér. De én hozzátettem, hogy már hallottam, és a hangjával van gond, nem a színével.

    Látod Te sem vagy különb, ne vitázni akarj, inkább értsd meg mi a baj. Írjatok egy első hsz-t és hagyjátok, hogy ez egy fórum legyen, mert az és nem hagyjátok hogy az legyen, picit úgy írsz ide, mintha ez a Te privát helpdesked lenne a boltod weblapján.

    Fórumban a moderátori elvek mentén mindenki azt ír amit akar. Te is, ennek lett eredménye az a hozzászólás, amire most válaszolok, és én is, mint az épp olvasható. Ebbe bizony az is beletartozik, ha valakinek azt mondom, hogy tévedsz, ahogy te is megteheted ezt. Boltom viszont nincs, mint azt már pár bekezdéssel ez előtt írtam.

    Értem hogy jót akarsz. Az, hogy felajánlod bárki idegennek, hogy meghallgathat nálad egy fejest... kalap le öregem, de ez egy fórum.

    Lásd egy bekezdéssel feljebb.

    evDirect villanyautós töltőhálózat

Új hozzászólás Aktív témák