Továbbra is lesznek Resident Evil filmek

A The Final Chapter alcímet viselő utolsó résszel a korábbi hírek szerint véget ért a Resident Evil filmek korszaka, pontosabbsan Paul W.S. Anderson és a Milla Jovovich párossal nem készül újabb rész. Úgy tűnik azonban, hogy a franchise-t nem engedik el, a Kaptár filmek jogaival rendelkező Constantin Film bejelentette ugyanis, hogy rebootolják a teljes szériát, és jönnek az új filmek.

Anyagi okok miatt nyilvánvalóan érthető a döntés, hiszen az utolsó rész is sikeres volt pénzügyileg, de azért kíváncsiak vagyunk, hogy szeretnék a fejesek újraindítani a teljes szériát. További részleteket egyelőre nem tudunk, de reményeink szerint a CGI filmekhez (Damnation, Degeneration, Vendetta) hasonló alkotásokat kapunk majd a jövőben.

Előzmények

  • Resident Evil 7 teszt (Xbox One)

    A zsákutcába robogott széria reinkarnálódott és micsoda reinkarnációról beszélhetünk! A Resident Evil 7 első személyű horrorisztikus túlélő irányt vett.

  • Resident Evil 4 Remaster teszt

    A Capcom Resident Evil-felújítási hulláma kezd lecsendesülni, a nyár végére megérkezett a 2005-ös Resident Evil 4 konzolokra szánt verziója.

  • Resident Evil: Revelation 2 (PS Vita)

    A zombik sosem látott népszerűségnek örvendenek napjainkban, nem véletlen, hogy a Sony elhanyagolt kézikonzoljára Vitara is ellátogatott a Resident Evil: Revelations 2.

  • Resident Evil HD Remaster teszt

    1996-ban megváltoztatta a játékvilágot, 2002-ben diadalmasan tért vissza, ma pedig egy új generációnak próbál újat mutatni az eredeti Resident Evil.