StarCraft II: Zárt béta még ebben a hónapban

Tavaly augusztusban a Blizzard kiábrándított minden szerencsés stratégia-rajongót (Akik már tűkön ülve várták a StarCraft II multiplayer bétájának a kezdetét), hogy 2010 első felére csúsztatta a zárt béta kezdetét. Persze mindezt nem ok nélkül tette - mint azóta kiderült -, hanem hogy ezalatt megújíthassa a Battle.net szolgáltatást, ezáltal a játék jóval több és izgalmasabb funkciókat tartalmazhat majd.

Az Activision üzleti negyedéves értekezletén Mike Morhaime, a Blizzard elnöke többek között azt is megemlítette, hogy a megújult Battle.net 2.0 Béta és a StarCraft II Béta is készen áll a tesztelésre. Tehát a StarCraft II béta tesztje el fog indulni még ebben a hónapban, így a szerencsés kiválasztottak hamarosan megkapják a meghívójukat.

Hozzátette még azt is, hogy a jelenlegi állás szerint tudják tartani a 2010. közepére tervezett megjelenést, és ezáltal 12 év óta először fordul elő, hogy egyazon évben két nagy Blizzard cím is megjelenik majd: A StarCraft II és a World of Warcraft: Cataclysm.

Azóta történt

Előzmények