Star Citizen: Élesedett az Arena Commander

A Cloud Imperium Games eddig mintegy 44 millió dollárt szedett össze a támogatóktól a Star Citizen című játék felajánlásainak köszönhetően. Egész mostanáig csak a hangárban lehetett nézelődni és megcsodálni a szebbnél szebb űrhajókat, ám vége a várakozásnak, megjelent ugyanis az Arena Commander (Más néven Dogfight) modul, ahol mindenki végre kipróbálhatja, milyen is egy űrcsatában részt venni.

Az Arena Commander modullal jelenleg egyelőre csak a Vanduul Swarm és a Freeflight módok érhetőek el, melyekhez az Aurora, a 300i és a Hornet típusú űrhajók állnak rendelkezésre. Chris Roberts egy üzenetben adta a játékosok tudtára, hogy élesedése óta mintegy 33.000 játékos játszik az Arena Commanderrel, a szerverről letöltött adatmennyiség pedig meghaladta a 820 TB-ot.

A Battle Royale, valamint a Team multis játékmódok is elérhetővé váltak, de jelenleg még elég lassan férhetnek csak hozzá a résztvevők. Egy videó is érkezett, melyen megtekinthetitek, hogyan néz ki az Arena Commander modul akció közben. Ezt megtaláljátok a hírbe ágyazva. A Star Citizen című játék megjelenése 2015-ben várható, csak PC-re.

Azóta történt

Előzmények