Sony: Csak PS4-en fut teljes pompájában a Watch Dogs

A Sony hivatalos oldalán lévő ismertető szerint egyedül a PlayStation 4 konzollal rendelkező játékosok fogják tudni teljes pompájában élvezni a Watch Dogs című játékot, ugyanis kizárólag ott fog majd 1080p felbontásban 60 FPS sebességgel futni, ráadásul még exkluzív küldetések is lesznek hozzá. A játékot készítő Ubisoft egyelőre nem tett közzé hivatalos álláspontot a különféle kiadások sebességét és felbontását illetően, egyelőre csak találgatások vannak a témában.

Egy korábbi pletyka szerint a Watch Dogs XBOX One kiadása mindössze 960p-re lesz képes, míg a PS4 1080p-re, PC-n pedig akár 4K felbontásban is játszhatunk, ha bírja a gépünk. Az akkori állítás szerint konzolokon csak 30 FPS lesz a sebesség, ezt a Sony mostani bejelentése meg is cáfolta. Ám sem a Microsoft, sem pedig a Ubisoft nem közölt még adatokat az XBOX One kiadás technológiai paramétereit illetően, így az továbbra is a levegőben lóg.

A Watch Dogs című játék megjelenése május 27-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra. Lesz Wii U kiadás is, már dolgoznak a Nintendo konzoljára készülő változaton, de annak megjelenéséről egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények