Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Hogyhogy nem a Microsoft jelentette be ezt a hírt, nem is értem.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
hommeros
őstag
Kicsit meglepő a hír, talán már hihetetlen is.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Zedz
addikt
Sonyék megfeledkeztek a PC-ről.
-
IamMenyus
tag
" teljes pompájában" vagy 1080p -ben?
Tény hogy nagyobb felbontásra combos gép kell, de pc-nél azért bőven van mozgástér, butaság ez így kérem...
-
jozsi
tag
Hogy ezen miért nem lepődtem meg (pont azon lepődtem volna meg, ha valami FHD-ben menne az MS konzolján)
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
-
pzstm
titán
épp tegnap veséztük ki egy egészen nemzetközi party chatben, hogy mennyire vicce sa felbontás mizéria
Mindenki kapásból a Ryse-t tudta felhozni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
myckey
veterán
válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére
magas labda
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
bferenc188
csendes tag
1080p/60fps nem sokat ér ha textúrák le vannak butítva a gagyi pc miat LOL
-
Raysen623
addikt
PC oldalon az a fránya DX szopóágra tud azért pakolni minket rendesen hidd el! Az új konzolok erőssége a közvetlen elérésben van tudtommal. Neked csak azért kell bivaly gép ugyanazon grafikához, mert a dx soka erőforrást pocsékol...DX12 talán ezen tud majd változtani, ha pedig ő nem akkor a mantle a késöbbiekben. Remény hal meg utoljára....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
XuChi
addikt
válasz bferenc188 #9 üzenetére
Gagyi pc ??? Mit szívtál ?
-
Sanchez638
addikt
Nem úgy volt, hogy a pc-n lesz a legszebb?
Számom az adatlapomon.
-
Zorel
senior tag
válasz Sanchez638 #14 üzenetére
Ott lesz a legszebb, de a konzolok közül valószínű csak PS4-en fog futni 60FPS-el 1080p-ben.
(#16) Mardel:
[ Szerkesztve ]
-
Mardel
őstag
Es hol lesz a legolcsobb? Trolololo
[ Szerkesztve ]
Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.
-
GeryFlash
veterán
Szakértő Uram, ezek szerint ne is várjunk olyan multiplatform játékot ami majd menni fog 1080p-be X1-en? Lesz évi 1-2 X1 exkluzív ami úgy elmegy majd rajta a a játékok 75-80% meg 720-pés móka lesz?
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
steven84
tag
Sokat kellett ezért dellázni a sonynak.
-
steven84
tag
Az 1080p nem minden, ennek az az ára hogy a távoli tárgyak jól láthatóan a semmiből tünnek elő(csökken a látótávolság), vay kissebb felbontású textúrákat alkalmaznak.
De egyébként a sony konzolján ténylegesen szebbek a játékok. Több feldolgozó egység van benne, és ezt a box semilyen szoftveres trükkel nem tudja behozni.[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
Ez a kijelentés majdnem minden konzolos topikban elhangzik, és érdekes módon, amikor rákérdezek, mindig csend lesz
Mondjuk az biztos, hogy a "bika" gép az sok mindent takarhat, de roppant kíváncsni lennék végre egy konfigra, ami 150k-ból megvan, hasonló paraméterekkel rendelkezik mint a konzolok, és ténylegesen olyan messze túlszárnyalja őket
@pzstm: Való igaz, mi is beszélgettünk erről néha játék közben ... de aztán mindig arra lyukadunk ki, hogy öregek vagyunk már az ilyen dolgokon való pörgéshez, teljesen mindegy hánypé, legyen élvezetes az a játék, fusson szépen, és kész A hánypét úgyis nemsokára felváltja a hányká, meg a többi botorság, ebbe a hintába én már nem akarok beleülni
Life is shor...
-
Raysen623
addikt
+1
Szerintem is maradjunk annyiban, hogy 150k-ból nem rak össze senki egy bivaly gépet magának otthonra...hacsak nem lopja az alkatrészeket, de ilyet ne is feltételezzünk!
Ha például magamból indulok ki: 30k alatt deszkát nem veszek(!), proci hozzá 40-50k, táp 20k, ház 20k, memória 20-30k, videókártya 70-100k, OP rendszer 30k, SSD meghajtó 30k. Monitor meg klaviatúra mondjuk már van. Összeadva: 230-310k-ra jön ki, egy erős közepes gép PC oldalon és hol van még az 1080p-s felbontáson garantált 60fps!!!![ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ugyanúgy fog kinézni PS4-en, mint PC-n. Azt tudni kell, hogy az Ubi vezérplatformja egy ideje a PlayStation. Erre építik az összes játékot és onnan portolgatnak. A DLC-knél is a Sony élvez pár exkluzív tartalomra jogot.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
pzstm
titán
válasz GeryFlash #19 üzenetére
Ki mondott ilyet?
arra akartam kilyukadni, amit hála az istennek itt már többen pedzegettek, hogy a felbontás az a látványvilág mindössze egyetlen összetevője a sok közül...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
haddent
addikt
válasz GeryFlash #19 üzenetére
Nem. Arra számíts teljes bizonysággal, hogy PS4 -en minden multiplatform nagyobb felbontással és több fps -el fog futkosni, de ezt igazából már azóta lehetett tudni biztosan, amióta a pontos hardver speci megvan a két konzolhoz. (A különbség aközt amit te írtál és én: simán lehet XO -is 1080p 60fps, csak akkor a PS4 tudna kb 90FPS -t, vagy stabilabban, extra effektekkel stb..)
Abu85 jól hangzik, de nem csak nagyon szépen van megfogalmazva az, hogy van a PS4 etalon verzió, XO le van skálázva felbontásban, PC meg fel (vagyis lehetőség van rá)? Textúrák, effektek ugyanazok mindenhol? (nVidia bohóckodik valamit PC -én pl. nem? Nem mintha hiányozna a túlspirázott átlátszatlan füstjük )
A lényeg: PS4 -en azt kapjuk amit várunk? Egy valódi next-gen gta verő szörnyet? (XO -on meg ugyanezt csak picit kissebb felbontásban és kevesebb fps -el feltehetőleg?)
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az Ubisoft lead platformja egy ideje a PlayStation. A Sony azért fizet nekik, hogy erre legyenek elsődlegesen a fejlesztések és erre jöjjenek az exkluzív DLC-k. A PC már csak azért sem számít, mert a konzol bevételek tizedét sem hozzák. Persze amúgy nyilatkozni azt lehet amit akarnak, hogy érezzék a törődést a PC-sek.
(#28) haddent: A PS4 és a PC verzió az AA-ban és az SSAO-ban különbözik. A PC-s HBOA+-t kap, míg a PS4 és az X1 ugyanezt csak compute shaderben írva, hogy gyorsabban fusson. A konzolok emellett kapnak speciális SMAA-t temporális szűrővel. Ezt a PC tudtommal nem kapja meg. Helyette lesz sima SMAA és TXAA.
A textúrákat nem éri meg kétszer elkészíteni. Még a pre-gen konzolok is nagyrészt ugyanazokat kapják meg.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
GeryFlash
veterán
Összességében nem lesz szebb mint a GTA 5? Tudom ez a szép relatív szó de mégis...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
M@trixfan
addikt
(#22) steven84:
Na igen a pop-in jelenséget én is utálom. Ahogy halad az idő multiplatform címekben úgyis el fognak kezdeni ezzel is "optimalizálni" 2-3 éven belül. Konzolos BF4 videókon már most is felfedeztem. Annak mondjuk örülök, hogy végre van 1080p 60fps, a PS4 kezd teljesíteni. Nem lehet lenyelni a futószalagok számából adódó különbséget, ez ciklus végéig meglesz. Abba bel sem merek gondolni milyen lett volna a nextgen ha nem kell olcsó konzolt csinálni és CPU-ból "rendes" kerül bele és az APU GPU része is vastagabb. TDP-ben meg lehetett volna simán oldani, fizikailag sem let volna sokkal nagyobb. Akkor lennének 2-3 évig PC-n túlmutató játékok, csak nézne az ember. Exkluzívokra viszont ütős lesz ez a hradver is.
(#23) DummyBoy:
Az ilyen összehasonlítás csak akkor értelmes ha az adott felhasználónak egyáltalán nem kell PC másra a háztartásban, vagy csak olyan notebookot használ ami mellé feltétlen kéne PC-t építeni játékra. Ráadásul konzolon előfizetői modell van, másak a játékárak, úgyhogy már emiatt sem szerencsés ennyire egyszerű szemlélet alapján elemezni.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
És az ilyen összehasonlításoknál mindig nagyvonalúan elsiklanak a játékok árai felett a konzolokat pártoló személyek. IGen, a PC valóban szarabb anyagilag, meg kezelni is bonyolultabb, de csak addig, amíg nem akarsz játékokat vásárolni a konzolra, mert akkor jön a fekete leves.
És lehet mondani, hogy ott a használt-piac, meg hogy pár hónappal később már mennyivel olcsóbb, de akkor a túloldalra is véssük fel, hogy a PC-s használt-piacon ugyanaz a cucc ugyanannyival olcsóbb, és ott van mellé a charity bundle és a kupon is tonnaszám.
Lehet itt csűrni-csavarni a dolgokat, de nem lenne a konzol ennyivel olcsóbb a hasonló képességű PC-knél, ha a szóban forgó kiesést nem tudnák a gyártók kamatostul bevasalni valahol máshol. Egyik konzolgyártó se jótékonysági intézmény szegény gamereknek.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
DummyBoy
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #33 üzenetére
Nem siklanak el, egyszerűen ennyire nem nagy a különbség.
Az előfizetői modellről: Nekem 360-am van, Live-ról tudok nyilatkozni. 800HUF/hó, ezért havi 2 játékot kapok ingyen és egy valag akciót, hetente, naponta, kiadónként, stb.
Ez 1 doboz cigi, 2-4 sör, egy fél üveg bor, fél mozi vagy strandbelépő ára. (És mondjuk 1/4-e egy MMO előfizunak ...)
A játékok árai ténylegesen magasabban vannak, és magasabbról indulnak, viszont tartják is azt. Aki vásárol biztosan örül neki, hogy a PC-s játékok árai alacsonyak, de ha mondjuk én szeretnék tőlük megszabadulni, akkor már nem biztos, hogy ennyire örülnék. Egy konzolos játékot esélyesebben lehet jó áron eladni, vagy elcserélni, mint egy PC-st. Ráadásul vicces, hogy mikor egy PC-s tulaj konzol játékárakat keres, akkor mindig a legdrágábbat találja meg, de PC-s játék esetén meg a legolcsóbbat ...
Nem vagyok 0-day játékos, így általában olcsón jutok azokhoz a játékokhoz amiket szeretnék. BF4 volt az egyetlen játék amit megvettem megjelenésekor, de az is minimálisan volt drágább mint a PC-s verzió.
Ha most veszek egy konzolt 150k-ért mondjuk 5 évre, és mellettem valaki vesz egy PC-t játékra, 3-400k-ért, majd fejlesztgeti közben, hogy szinten tartsa, és nem warezol semmit (loooooooooooooooool) hanem mindent megvesz, az biztosan olcsóbban jön ki 5 év múlva?
Mivel mellette van a PC-m is, mindkét oldallal van tapasztalatom, és NEM 0-day vásárlóként bizony nem drágább olyan sokkal a konzolos játék. Csak türelmesnek kell lenni. Persze most a nextgenekkel pár gyógyszer nagyon csúnyán elgurult, de már most lehet látni, hogy megjelenés után realizálódnak az árak ...
@M@trixfan: "Luxus"cikkekről beszélgetünk. Egy átlagos háztartásban van PC a mindennapi dolgokra, vagy tablet, vagy laptop, vagy okostelefon. Mi viszont játékgépekről beszélünk. Átlagos otthoni felhasználásra szánt PC-t, ami NEM játékra kell, azt tényleg fillérekből lehet venni. 1 vagy 2 AA kategóriás játék árából megvan.
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
mentoloshypo
senior tag
Ennyire gyenge lenne már most a PS4, hogy az 1080p/60fps-t csak komoly megkötésekkel tudja produkálni?
Csak kérdem.Jó páran céloztak erre hsz-oknál.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem a kievi stúdióval van itt a fő gond, hanem azzal, hogy mennyi pénzt kapnak a portolásra. Az Ubi vezérkara a PC-t nem tekinti értékes befektetésnek, és ennek megfelelően adagolják a portra fordítható pénzt, erőforrást és időt. Ami az Ubinál van az nem programozói, hanem vezetőségi probléma.
-
mrhitoshi
veterán
Az egyetlen és legfontosabb eleme. Próbáljuk ki, hogy hogyan élvezetesebb egy játék 240p-ben, vagy 1080p-ben ? Azt hiszem nem kell megválaszolni. Ráadásul a pixelszám növekedésével szépen lassan elfelejthetjük az élsimítást.
Szóval fusson csak 1080p-ben, ha már közép kategória lett a FHD.[ Szerkesztve ]
PS4
-
Zorel
senior tag
Pár hónapja, még mindenhol azt írták, hogy 30FPS-el fog futni PS4-en is, de ezek szerint javítottak rajta. (remélhetőleg) Mindenesetre jól csinálja a Sony, még ha rendesen a zsebébe is kellett, hogy nyúljon...jól pörög a PS4 eladása
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
"és nem warezol semmit (loooooooooooooooool) hanem mindent megvesz"
Nem tudom az ilyen konzolhuszároknak elképzelhetetlen ,hogy egy pc-s az összes játékát úgy vegye?!
Én akiket ismerek és konzoluk van azoknak a fele warezol...
Elárulom neked ,hogy kb. egy ivászatod árából megvettem az éves játékadagomat PC-re(20-30) játék. Sőt mostanában még pénzt is hoz... Ennyit a PC-ről és a Steam-ről.Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
GeryFlash
veterán
+1, nem vennék nagyon konzol, pécés vagyok és évi 2-3 játékot ha leszedek azt sem azért mert warezolni támad kedvem csak éppen demó hiányában nem tudom hogy kell-e, 3-4 óra után vagy letörlöm a gamet vagy megveszem (igen, elmegyek boltba és megveszem ami rajta van a gépemen, és nem, nem vagyok rohadt gazdag egyáltalán)... Konzolos ismerőseim között alap dolog a cjipelés, fhaslelés, anélkül nem is konzol a konzol ugye... Szóval jó lenne ezt a baromságot abbahagyni, nem a konzolosok a jobb arcok, szimplán 5-6-szor annyin vannak mint pécések ezért van több eladás, semmilyen mentalitásbeli különbség nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mindig 60 fps-re tervezték. Illetve nem szabad elfelejteni, hogy az Ubi is kialakította a maga kutatási csapatát. Elhozták a Guerrilla games vezető programozóját is. Nagyjából 4-5 ember csak azt csinálja, hogy elemzi a GCN architektúra működését. Ennek már van eredménye, így lényegesen jobb kódokat tudnak írni PS4-re, mint fél éve.
-
mrhitoshi
veterán
Már miért vérezne ?
Ha neked azt tetszik, hogy épp fut 720p-ben egy FHD TV-n, és azt szépen (sz@rul) felskálázza FHD-ra, akkor hajrá. Ha nem láttok különbséget, az nagy probléma. Ez ugyan olyan kétkedés, mint hogy miért néznék én FHD-ban filmet, ha a 720p is jó ? Nem jó, látványos különbség van a kettő közt.PS4
-
DummyBoy
senior tag
válasz mrhitoshi #44 üzenetére
Mert azt mondtad, a felbontásra, hogy a látvány egyetlen és legfontosabb eleme.
Magyarul, ha egy játék 1080p-ben 3FPS-es szerencsétlenkedik ultalow grafikán, 1 bites textúrákkal, akkor is jobb lesz a látvány mint 720P-ben, 60 FPS mellet, mindenféle csillivilli effekttel megspékelve, highres textúrákkal.
Azt már meg sem merem említeni, hogy valószínűleg a Flappy Brid 8k-ban is szarabbul néz ki mint mondjuk egy ArmA3 640x480-ban ...
De ha még mindig a felbontás a látvány egyetlen és legfontosabb eleme, akkor biztosan jó lesz ha már lesz 8k ... minden olyan szééép lesz
@bager13: röviden? Igen. Cirka 20 éve van PC-m, minden olyan játék és felhasználói program, amit szeretek és aktívan használok vagy használtam, ott van eredetiben a polcon (Még MS DOS-om is van dobozos ), és IGEN, warezolok. És NEM, az elmúlt 20 évben kockaként NEM találkoztam olyan kockával, akinek MINDENE eredeti lett volna. olyannal aki sohasem warezolt volna. Lehet hogy van ilyen, de annak valószínűleg nem jelent problémát beszerezni egy PC-t, egy ONE-t és egy PS4-et is ha olyanja támad.
Ellenben az xboxomon minden eredeti, mivel csak az olyan játékokért adok pénzt, amivel a barátaimmal tudok együtt játszani, vagy épp akciós, és ki akarom próbálni.
Én is ismerek olyanokat akik tört boxon játszanak. Persze hogy van ilyen ... botorság lenne feltételezni az ellenkezőjét! Csak nem biztos, hogy megéri! Nekem is vannak ismerőseim, akiknek 2 boxuk van otthon, az egyik chippelve, a másik meg tiszta ... Viszont az a pár játék amivel együtt játszunk az csak a tisztán megy. Emiatt nem is gondolkodtam még azon, hogy megbuheráltassam a konzolt ... felesleges, warezre ott a PC.
A PC-n LÉNYEGESEN egyszerűbb a warez, nem kell chippelni, meg egy PC árának 10-20%-át kifizetni azért, hogy menjenek a warez dolgok, kockáztatva azt hogy kibannolnak.
Ez ennyire egyszerű. Ez nem "jóarcság" vagy ilyesmi. Nem lesz attól függ hogy jóarc, vagy nem valaki, hogy honnan szerzi be a játékait, vagy épp milyen platformon játszik....
Egy utolsó kérdés: tehát azt mondod 1 ivászat árából megveszel 20-30 AAA játékot 0-day vásárlóként a Steamen? (EA-t is?) Nem hiszem ...
Persze azt elhiszem hogy veszel 20-30 bármilyen akciós játékot (Én is nézem a HumbleBundle-t ) a neten, de ezt én is megcsinálom Liveon, vagy PSN-en ... Bármilyen hihetetlen, ez a lehetőség máshol is adott.
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
mrhitoshi
veterán
Szóval könnyebb rugózni egyetlen szavon, mint megérteni, hogy mit akar mondani az ember. Oké Köszi.
Indirekt módon, hogy a fenébe jön a látványvilághoz a kép folyamatossága ? Az már kényelmi szempont. A felbontáson túl vannak persze meghatározó elemek, de az első helyen a felbontás van.Magyarul, ha egy játék 1080p-ben 3FPS-es szerencsétlenkedik ultalow grafikán, 1 bites textúrákkal, akkor is jobb lesz a látvány mint 720P-ben, 60 FPS mellet, mindenféle csillivilli effekttel megspékelve, highres textúrákkal.
Erről egyébként hol volt szó ? Én azt állítottam, hogy nagyon fontos a felbontás, viszont azt nem, hogy ezen kívül nincs másik meghatározó elem a megjelenésben. (lehet nem volt pontos a megfogalmazás, de nem csak a szavak jelentését kell megérteni, hanem a kontextust is, illetve csak a felbontásról volt szó, én nem akartam behozni a grafika többi részét)
[ Szerkesztve ]
PS4
-
törölt tag
Na tessek. Az uj Box mar elavult ilyen gyorsan
Jovore johet az Xbox Two
[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
válasz mrhitoshi #46 üzenetére
Már ne haragudj, de klasszikusokat megilletően szóról szóra idézek:
pzstm felbontásról szóló (mellesleg nagyon is igaz ) postja a következő volt:
" ... arra akartam kilyukadni, amit hála az istennek itt már többen pedzegettek, hogy a felbontás az a látványvilág mindössze egyetlen összetevője a sok közül..."
Mire a te válaszod:
"Az egyetlen és legfontosabb eleme."Az egy dolog, hogy nem érted, ez a kijelentés miért vérzik több sebből, de azt mondod, hogy nem állítottál ilyet? DE Ezért mondtam, hogy több sebből vérzik (és hihetetlen roppant módon politikus megfogalmnazás volt, lehetett volna másképp is xD)
Csak ki kellett volna javítanod ... ezeket a szavakat, ebben a kontextusban nem érdemes tovább magyarázni xD
Ettől függetlenül sejtem mire szeretnél kilyukadni, viszont azzal a résszel sem értek 100%-ban egyet.
Számomra a felbontás csak 1 dolog a sok közül, ráadásul a megfelelő futáshoz szükséges számítási teljesítmény nincs mindig egyenes arányban a látvány javulásával.
Ettől függetlenül PC-n megpróbáltam mindig natív felbontáson játszani (Ezért sem éreztem szükségét eddig a FullHD monitorra váltásnak ...) viszont ez konzolon más. Nem 40 centiről nézed a monitort, hanem 2 méterről a TV-t. Roppant kiváncsi vagyok élőben az One hogyan mutat, vagy hogy mi a különbség az One és a PS4 által nyújtott élmény között, de BIZTOSAN nem az alapján fogok dönteni, hogy milyen felbontáson jelenítik meg az adott dolgokat Az csak 1 adat. És messze, de messze nem elégséges ahhoz, hogy véleményt alkossak.
Life is shor...
-
DummyBoy
senior tag
Nos, jogos észrevétel
Eredetileg Ati szerepelt ott, de ettől függetlenül úgy tűnik kénytelen leszek ezt a békát lenyelni
Sőt, mai napig az az AMD vga van a gépemben, ami az utolsó cseppet jelentette a pohárban
Pontosabban mind a 3 eszköz a birtokomban van, amelyek alapján az aláírásom született, de - sajnos - már csak a VGA van üzemben, netezni jó az is[ Szerkesztve ]
Life is shor...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- Razer Hammerhead Pro Hyperspeed Cross-Platform True Wireless Earbuds (ÚJ)
- LG OLED55B9PLA
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év garancia -
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen