A Sony átírta a Watch Dogs PS4 kiadásának ismertetőjét

Újabb fordulat következett be a Watch Dogs című játék körül zajló felbontás-, és sebesség kérdésben. Tegnap számoltunk be róla, hogy a Sony a hivatalos oldalon úgy jellemezte a Watch Dogs PS4 kiadását, miszerint egyedül az lesz képes 1080p felbontás mellett 60 FPS sebességre. A kijelentés óta folyamatosan megy a szópárbaj a játékosok között, ám a kiadók eddig még nem kommentálták az eseményt. A Sony, látva a kialakult vitát, átírta a Watch Dogs ismertetőt. Tegnap még ez állt ott:

Ma pedig már ezt olvashatjuk a Watch Dogs PS4 kiadásának ismertetőjénél:

Az egészben az a legérdekesebb, hogy a Ubisoft továbbra sem hajlandó nyilatkozni az ügyben, aki megkeresi őket, udvarias elutasítást kap, miszerint jelenleg nem kommentálják az esetet. A Microsoft szintén hallgat, pedig egyre élesebbé válik a konzolháború a PS4 és az XBOX One között (Van rá némi esély, hogy a Sony is csak reklámfogásnak szánta a beígért 1080p felbontást és a stabil 60 FPS sebességet). Mindenesetre biztossá akkor válik az ügy, ha megjelenik a játék és kiderül, mire képes vele a két új-generációs konzol.

A Watch Dogs című játék megjelenése május 27-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra. Lesz Wii U kiadás is, már dolgoznak a Nintendo konzoljára készülő változaton, de annak megjelenéséről egyelőre nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények