Watch Dogs: A sajtó megszegte az embargót?

Ismét áll a bál a Watch Dogs című játék kapcsán. Alighogy elcsendesedett a nemrég zajló vita a PlayStation 4 és XBOX One kiadás felbontásaival és sebességeivel kapcsolatban, máris itt az újabb botrány, amiben sajnos a nemzetközi sajtó képviselői is érintetté váltak. A Ubisoft programjának hivatalos megjelenése május 27-én lesz, vagyis jövő hét kedden. Ez azt jelenti, hogy addig embargó van rajta, vagyis nem lehet hivatalos tesztet készíteni, sőt, szinte semmiféle információt nem szabad megosztani róla.

Ennek ellenére - ahogy nemrég mi is megírtuk - a WCCFtech oldalon felbukkant a Watch Dogs című játék értékelése, pedig még javában tart az embargó. Ráadásul Brazíliában már meg is vásárolhatják azt, ugyanis több üzletben elkezdték értékesíteni a programot. A Ubisoft egyelőre nem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, de az biztos, hogy egy korán megjelent tesztnek - melyben ráadásul enyhén bírálják is az adott programot -, nagyon káros hatása lehet az eladásokra.

És, ha ez még mindig nem lenne elég, Twitteren kiírták a játék készítői, hogy megpróbáltak behatolni a rendszereikbe és hamis értékeléseket közzétenni a játékról (Lásd képen). Elmondásuk szerint az eddig készített bemutatók nem fedik a valóságot, majd a hivatalos megjelenéskor, május 27-én jelennek meg a valódi tesztek.

Azóta történt

Előzmények