Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
hommeros
őstag
Abból nagy cirkusz lesz, ha mégsem lesz meg az 1080p+60FPS, miután beígérték.
A fogyasztók megtévesztése sok pénzébe is fájhat a Sony-nak, ha ez igaz.
Más különben miért cserélné le sunyi módon a feliratot? Neki csak érdeke, hogy hivalkodjon egy ilyen infóval a konzolháborúban.[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
oriic
HÁZIGAZDA
No ismét a marketingduma...
Live-Die-Respawn
-
mentoloshypo
senior tag
Az, hogy a M$ hallgat nagyon gyanús. Ha az XboxOne bírná az 1080p/60fps-t akkor szerintem már tudnánk róla! Ha a PS4 sem fogja produkálni akkor a Sony is tehet egy szívességet, bár bevallom furcsálnám ha ilyen nyíltan hazudoznának, ez nem vall a japánokra. De a fene tudja, majd kiderül hamarosan úgy is.
Egyébként az egészben a legludasabb a hallgató Ubisoft. 2 hét van a WD megjelenéséig és még mindig nem tudni az adatokat, más játékoknál már 1-2 hónappal előtte tudtunk mindent. Csak nem arról van szó, hogy a next-gen WD annyira nem is next-gen? És ha így lesz akkor személy szerint nem a gépeket fogom okolni (mert ezt a legkönnyebb) hanem azokat akik egyszerre adták ki az összes platformra!
Nem véletlen, hogy a jobb minőség érdekében egyes kiadók más csapatra bízták a last-gen verziók portolását (lásd Titanfall, CoD AW)
Sok stúdiója van az Ubi-nak is, de szerintem nem annyian dolgoztak rajta, (költséghatékonyság mindig szem előtt van) hogy minden egyes platformra a maximumot hozták ki a WD-ból. -
-
.LnB
titán
"A Sony, látva a kialakult vitát, átírta"
Ezt ugye nem hiszitek el?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
hommeros
őstag
Az előző cikknél is írtam, hogy ez hihetetlen. Egy titán ne hajtaná ki?
Hacsak nem tesznek a játékba CPU / VGA limitet, hogy a PC-sek szándékosan szívjanak.
Szerintem várj vele pár tesztet, hogy fut PC-n.[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Ellia
addikt
Miért van az az érzésem, hogy csak a hype nagy és nem fog akkorát szólni ez a játék Elején majd jönnek a jobbnál jobb (a szokásos fizetett értékelések) aztán meg kiderülnek a csúnyaságok. Biztos nem lesz rossz játék de szerintem nem is lesz AAA... Érdeklődve várom mi lesz!
-
Zedz
addikt
válasz mentoloshypo #3 üzenetére
Vagy csak röhögnek a markukba, hogy a konkurens miket be nem vállal. Viszont az érdekes a téma, mert ezeknek a vasaknak azért futtatniuk kellene 1080p-be, 60fps körül.
-
nagyúr
Szerintem mindenképp tripla A-s cím lesz, mert ez a kategória leginkább a játék költségvetését jelzi. Ettől függetlenül persze még simán lehet rossz, és/vagy bukó egy játék.
Ami pedig a felbontást illeti remélem, hogy össze jön PS-en a 1080p/60fps, X1-en pedig a 900p/60fps..
(persze sajnos simán lehet, hogy csak 30fps lesz mindkét platformon)[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz bulikavagyok #10 üzenetére
Láttunk már hatalmas pofára esést, de legyen igazad és tényleg legyen egy igazi AAA cím. Abból jelen pillanatban úgy is hiány van
-
törölt tag
Ha a PS4 sem fogja produkálni akkor a Sony is tehet egy szívességet, bár bevallom furcsálnám ha ilyen nyíltan hazudoznának, ez nem vall a japánokra.
Haha, ez vicc volt ugye? A Sony az utobbi evekben felrekommunikalas nagymestere, akkor is hazudnak amikor kerdeznek.
-
Zedz
addikt
válasz mentoloshypo #9 üzenetére
Az előző generációkból mondhatni mindent kisajtoltak, így szerintem elég érdekesen venné ki magát, ha pont az új generációkra, a nextgen generációkra fejlesztenének csak így ímmel-ámmal. Pedig most kellene elnyerni a játékosok kegyeit, és ennek a játéknak minden esélye meglenne rá.
-
WongFeiHong
senior tag
Kicsit fura volt ez, hisz az AC4 is 30 fps ps4-en, igaz tök stabil.
-
CybonTom
tag
Egy picit azért lassítsatok ezzel a next-gen témával. Meg kellene már érteni, hogy a next-gen azt is jelenti, hogy új fejlesztői környezet, új lehetőségek sokasága az amit meg kell ismernie a programozóknak, márpedig ez bizony időbe teleik, nem is kevésbe. Ahhoz, hogy nagyon profik legyenek meg még több idő kell, márpedig nincsenek még 1 évesek se ezek az új konzolok, így tényleg messze még, mire kihasználják a valódi potenciáljukat, az igazi áll leejtős programok valószínű még ezután fognak csak jönni. Éppen ezért pld. temetni az x1-et, vagy a ps4-et, nagy hiba lenne... mondom ezt úgy, hogy pc-s vagyok és nem veszek konzolt.
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #18 üzenetére
Szó sincs róla én ilyet már nem írok. Mindenki csak bánt, hogy trollkodok a Titanfall és a Cod-al kapcsolatban. Én szegény.
Teljesen megváltozok, mindent és mindenkit szeretni fogok
Szóval nincsa "napi ***" komment„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bjørgersson #20 üzenetére
Nem kell, megtisztítom a gonosz oldalamtól a fórumot
Tudok én normális is lenni, de abba semmi szórakoztató nincsMostantól nem LnB a gamepod "Titanfall reklámarca"
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mentoloshypo
senior tag
válasz WongFeiHong #15 üzenetére
Azt csak egy last-gen port volt, kötve hiszem, hogy feszegetné a PS4 határait.
-
gianni85
veterán
pfff kész vicc az egész játék. Múlt novemberben ölni tudtam volna érte, most meg már teljesen hidegen hagy a játék. Majd ócsón beszerzem és egy gyors végigjátszás után adom is el.
-
félisten
válasz Bjørgersson #18 üzenetére
Igen, én minden évben beülöm nekik az e-sport történelem legnagyobb prizepool eseményét(ami jelenleg 4+ millió dollár egyetlen rendezvényen), de azt lesz@rják.
A watchdogs ps4 ismertetőjében átírnak 2x fél mondatot, az hír..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
.LnB
titán
The International?
Én is felszólaltam már ezügyben, hogy E-sport-ról kevés a hír. Free to Play: The Movie is én küldtem be.
Szóval teljesen igazad van.[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
A UBI-nál most épp ott ülnek, hogy
'sszameg. 2 hét van, és még össze kéne rakni egy játékot, amiből még nincs meg semmi, csak pár videó. Bele kéne húzni srácok...
-
.LnB
titán
Bahhh, most nézem. Nem meglepő, a világ legjobb competitive játéka. Meg is érdemlik. Örülnék ismét ez Na'Vi vs. Alliance döntőnek. Na de húzok Dota2 fórumba, ott megbeszéljük
-
WongFeiHong
senior tag
válasz mentoloshypo #24 üzenetére
Én arra leszek kiváncsi, hogy pc-n hogy fog futni ez a csoda.
-
törölt tag
válasz WongFeiHong #30 üzenetére
Jól. Ha mégsem, az 1000x élsimitást átváltod mondjuk 997x -re és 1080@60 meg is van.
-
Shing
őstag
A vásárlót nem érdekli, hogy miért nem fut olyan jól a játék. Szerintem kicsit gáz, hogy kb. 2 éven keresztül azért futnak rosszul a játékok, mert nem tudják kihasználni a hardvert, 4 év múlva pedig azért fognak rosszul futni a játékok, mert akkor már tényleg kevés lesz a hardver...
Nem fog sok FullHD felbontás/60FPS-t látni ez a generáció sem. Bár ha nem csinálnának ilyen nagy ügyet belőle a marketingesek... eddig sem érdekelt senkit, hogy néhány játék még a HD felbontást sem érte el az előző generációban.[ Szerkesztve ]
-
CybonTom
tag
"A vásárlót nem érdekli, hogy miért nem fut olyan jól a játék. Szerintem kicsit gáz, hogy kb. 2 éven keresztül azért futnak rosszul a játékok, mert nem tudják kihasználni a hardvert, 4 év múlva pedig azért fognak rosszul futni a játékok, mert akkor már tényleg kevés lesz a hardver..."
A legtöbb vásárlónak fel se fog tűnni, hogy 30, vagy 60 fps-ben megy a játék és, hogy mekkora lesz a felbontásbeli különbség ahhoz képest, amit bírna a tv/monitor (csak akkor ha tényleg oltári minimális lesz, ami nem hiszem, hogy be fog következni egy ilyen címnél)... és ők nem is járnak fórumozni ahol minden alkalommal elmondják, hogy de gáz már ez... amúgy szerintem nem kell hozzá 2 év, hogy kihasználják a vas adta lehetőségeket, de 1 év tuti kell (tekintettel arra, hogy tényleg nem olyan egyszerű ám megtanulni egy ilyen rendszert jól használni és nem úgy megy ez, hogy egyszercsak felkel az ember és már tudja is). Amúgy meg az igazság az, hogy pc-n még most se használják ki a legtöbb erőforrást általánosságban (csak néhány cím a játékok közül, illetve pár olyan ami rosszul van optimalizálva lásd Metro bizonyos részei), pedig a pc mögött jóval több fejlesztési idő áll (persze ez csak akkor igaz, ha nagyon sarkalatosan nézem a dolgokat, mint ahogy a legtöbb esetben a fórumozók szokták). Én mindenesetre kíváncsi leszek a játékra...
-
-
mentoloshypo
senior tag
válasz WongFeiHong #30 üzenetére
Nyilván szebben.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy a PS4-es grafikánál is szebb WD alá elég-e egy 15 éves Suzuki árának megfelelő vas. -
mentoloshypo
senior tag
A német Golem online video játék magazin szerint a Ubisoft egy rendezvényen megerősítette nekik, hogy mégis futni fog 1080p/60fps-el a PS4-es verzió, ráadásul a tesztelő szerint semmilyen fps esés nem volt tapasztalható.
Annyi negatívumot emelt ki, hogy némely objektum árnyéke lehetne szebb, és néhány textúra lehetne élesebb.
LINKEzt most csak azért, hogy lecsen még egy csavar a történetben. Kezd olyan lenni, mint egy venezuelai szappanopera!
-
djculture
félisten
Titafall-al is ez volt botrány fényezés botrány fényezés, hype. Szaladtak zsákkal hordták ki az emberek a cdgalaxisból meg az 576-ból addig mig elnem fogyott. Utánrendelték azóta is ott porosodnak a polcon százassával.
-
törölt tag
"Watch Dogs will run at 900p on PlayStation 4 and 792p on Xbox One, Ubisoft confirmed. Both versions run at 30 frames per-second." link
[ Szerkesztve ]
-
xtremez
aktív tag
válasz #85552128 #42 üzenetére
Elég felháborító ez! Ubi meg a kutatócsoportjával nem bírta még ennyi késéssel sem megcsinálni natív felbontásra legalább PS-re.
Abu most akkor 60 fps volt a cél vagy sem ? Minimum azt vártam, hogy Xone 900p PS4 1080p.
A forrás meg vicces. "eleve next genre terveztük, a dinamizmus számít nagyon bla bla bla". Ezt akkor hinném el, ha csak az új konzolokra jönne és tényleg úgy nézne ki, hogy leesne az állam.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz #85552128 #44 üzenetére
Én egy inFamous Second Son grafikai szintet vártam volna kb a játékhoz. Úgy fest ez nem lesz meg, akkor maradok valószínűleg egy olcsó Nvidiás kuponnál PC-re. De látom magam előtt, hogy a PC verzió optimalizálása is katasztrófa lesz, ha fix hardverre nem bírták megoldani.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
nagyúr
-
Majd előtte Kudlik Juli bemondja a két reklám logo között, hogy kedves játékosok, a most következő játék 1080 pixel függőleges felbontású, de a képernyő alsó és felső részén 90-90 pixel széles fekete csík látható. Megértésüket köszönjük, jó szórakozást kívánunk!
-
mentoloshypo
senior tag
Ez bizony az!
Mit hittek amikor leközölték a 1080p/60fps-t? Hogy majd nem derül ki? Én csak emiatt a cikk miatt haragszok a Sony-ra, kár volt...Minden más tekintetben inkább a montreáli fejlesztők estek pofára, hogy egy ilyen erős hardverű gépből nem tudták kicsikarni ezt a szintet.
-
mentoloshypo
senior tag
válasz bulikavagyok #47 üzenetére
Kezdek arra gyanakodni, hogy úgy eleve ez a játék nem egy next-gen szint, platformtól függetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi i7-es Gamer Pc /Alienware belső+vízhűtés/ Eladó - Számla-Ready !!
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen