Watch Dogs: Season Pass tartalom

Ahogy korábban már megírtuk, a Watch Dogs is megkapja a lassan már magától értetődőnek számító DLC csomagokat, melyeket - szintén egyre megszokottabbá váló módon -, Season Pass keretében már az alapjáték megjelenése előtt megvásárolhatunk. Aki valószínűleg az összes bővítményt megvenné a játékhoz, annak érdemes elgondolkodni a Season Pass beszerzésén, hiszen így olcsóbban kapja meg a DLC-ket, ráadásul előbb, mintha külön-külön venné meg azokat.

Lássuk, milyen extra tartalmakkal és lehetőségekkel gazdagodunk, ha megvásároljuk a Watch Dogs Season Pass csomagot, potom 20 dollárért:

  • Teljesen új egyjátékos történet – Egy brilliáns, ámde különc hacker, T-Bone bőrébe bújhatunk, aki saját törvényei szerint él.
  • Conspiracy! – Egy új "Digital Trip Game" játékmód, ahol a tömegben elvegyült kiborgokat kell levadásznunk, mégpedig úgy, hogy feltörjük a tudatukat és behatolunk az agyukba.
  • További egyjátékos küldetések, fegyverek és öltözékek.
  • Több, mint 25% kedvezmény az árból, mintha külön-külön vásárolnánk meg a DLC-ket.
  • A Season Pass tulajdonosok egy héttel azok hivatalos megjelenése előtt megkapnak minden Watch Dogs bővítményt.

A Watch Dogs című játék megjelenése május 27-én várható PC-re, PS3-ra, PS4-re, XBOX360-ra és XBOX One-ra. A Wii U verzió is valamikor idén érkezik, de pontos dátumot még nem árultak el, viszont annyi biztos, hogy a Season Pass nem jelenik meg a Nintendo konzoljára, így aki szeretne játszani a bővítményekkel is, ne arra vegye meg a programot.

Azóta történt

Előzmények