Rage: Öt új kép érkezett (Update: Új videó!)

Új képek érkeztek az id Software és a Bethesda új FPS-éből, amelyben debütálni fog majd John Carmack vadonatúj engine-je, az iD Tech 5. Az engine forradalmi újítása sz úgynevezett megatexture nevű eljárás, aminek a lényege az, hogy az egész pályát egyetlen, hatalmas textúra borítja be, így nem fogunk semmiből előtűnő pályaelemekkel és textúrákkal.

UPDATE: Időközben egy új videóinterjú is érkezett, melyben az id Software kreatív igazgatója, Tim Willits beszél a játékról a Gametrailers stábjának (A képeket megtaláljátok a videó alatt):

Rage: Öt új kép a galériában!

A Rage egy poszt-apokaliptikus világban játszódó játék lesz, amiben a mászkáláson és lövöldözésen kívül az autóvezetést is kipróbálhatjuk a különféle versenyeken, ahol még a járgányokon is fegyverek lesznek elhelyezve. Így a tét nem csak a díj, hanem az életünk is.

A játék elsősorban a PC-sek számára készül, ami azt jelenti, hogy a személyi számítógépek tulajdonosai végre tényleg érezhetik majd, hogy nem csak egy egyszerű konzolportot kaptak.

Megjegyzés: A videó elején látható EA logó ne tévesszen meg senkit, ugyanis időközben a Bethesda vásárolta meg a játék kiadásának jogát.

Azóta történt

Előzmények