Mass Effect 2: Overlord DLC bejelentve

Bejelentették a Mass Effect 2 következő DLC csomagját, ami a hangzatos "Overlord" címet fogja viselni. Ebben a letölthető tartalomban egy veszélyes kísérlet során elszabadult, gonosz mesterséges intelligencia ellen kell felvennünk a harcot, ami sorra pusztítja el a Cerberus bázisait, hogy irányítható technológiákat szerezzen, akiket a szövetségesévé tehet.

Amikor az első Cerberus kutatóállomás elnémul, az Illusive Man elküldi Shepard parancsnokot az ügy kivizsgálására. Odaérkezve hőseink azt tapasztalják, hogy a bázis kihalt, a Geth-ek elözönlötték a területet, és csak egyetlen túlélőt találnak, Archer vezető kutató személyében.

Archer vázolja a helyzetet, ami tömören arról szól, hogy egy kísérletben, melynek során egyesíteni akartak egy önként jelentkező embert egy mesterséges intelligenciával, egy különleges hibrid egyed jött létre, ami csak úgy nevezi magát, hogy: "Overlord".

Az Overlord nevű A.I. átveszi az irányítást minden technológia felett, melyeket arra használja - többek között a szintetikus Geth-eket is -, hogy a segítségükkel kiszabadulhasson börtönéből, és meghódíthassa a Galaxist.

Shepard kapitánynak és legénységének az lesz a feladata, hogy behatoljon az Overlord által kialakított erődbe, és kikapcsolja azt, mielőtt túl nagy fenyegetést jelenthetne a Galaxis számára. A Mass Effect 2-höz érkező Overlord DLC-vel egy öt pályán keresztül zajló missziót és két új achievement-et kapunk.

A letölthető tartalom prémium kategóriás lesz, azaz fizetni kell majd érte, a PC-seknek 560 BioWare Pontot kell kiperkálniuk, míg XBOX360-on 560 Microsoft Pontba fog kerülni a várhatóan júniusban megjelenő DLC.

Azóta történt

Előzmények