BioWare: ME2 Kasumi DLC beárazva és némi ME3 infó

A BioWare fejese, Ray Muzyka elmondása szerint a trilógia záró fejezete nagyobb ugrás lesz előre, mint az eddigi két rész összesen.

"Minden a minőségről szól, és mi minden termékünkben újításokat fogunk végrehajtani" - mondta Ray Muzyka a Joystiq-nak. "Arra törekszünk mindegyiknél, hogy jobb legyen, mint az utolsó rész volt, és ezt úgy csináljuk, hogy figyeljük a rajongók visszajelzéseit, és igen, a jövőbeni Mass Effect folytatásokban néhány újítást is végrehajtunk."

Azt is hozzátette, hogy mivel a fejlesztés során főleg a minőségről van szó, így az határozza meg elsősorban a játékba fektetett erőfeszítéseiket. A Mass Effect 2-vel elég magasra tették a lécet, de a harmadik résszel ezt mindenképpen túl akarják szárnyalni.

Az interjú során a riporter elhintett egy érdekes ötletet, miszerint a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins esetében egy Év Játéka (Game of the Year) kiadás, ami tartalmazná az eddig megjelent DLC-ket is, segítené felfrissíteni a játék iránt való érdeklődést. A két BioWare fejesnek tetszett az ötlet, így nem kizárt, hogy hamarosan megjelennek a DLC-kkel dúsított játékok. Más kérdés, hogy mennyivel lesznek drágábbak az alapváltozatoknál?

A BioWare ismertette a hamarosan megjelenő Kasumi's Lost Memory című DLC árát is, ami az első fizetős DLC lesz a Mass Effect 2-höz (És várhatóan innentől a komolyabb kiegészítések mind pénzbe fognak kerülni, de ne legyen igazam). A Kasumi DLC ára 560 BioWare vagy MS pont lesz (Kb. 7 dollár), megjelenése április 6-án várható.

Ja, és ne feledjétek: Ma jelenik meg a - valószínűleg utolsó - komolyabb ingyenes DLC, a Firewalker Pack, amiben megkapjuk a Hammerhead Tank-ot és öt extra küldetést!

Azóta történt

Előzmények