Mass Effect 2: Kasumi Goto és egyéb DLC-k

A Kasumi's Lost Memory lesz az első fizetős DLC a Mass Effect 2-höz, ezért várhatóan - remélhetőleg - többet kapunk vele, mint az eddig megjelent ingyenes kiegészítésekkel.

Az alábbi videóban akció közben is megcsodálhatjátok Kasumi képességeit, és megtudhatjátok belőle a vele együtt végrehajtandó küldetés pár részletét is. A Kasumi's Lost Memory DLC április elején várható (6-a környékén), ára egyelőre nem ismert.

Valószínűleg - de ne legyen igazam - a Firewalker Pack lesz az utolsó komolyabb DLC, melyet ingyenesen kapnak a Cerberus Network tagok a játékhoz. A Hammerhead Tank-ot és öt új küldetést tartalmazó DLC pár nap múlva, március 23-án jelenik meg.

Szintén március 23-án egy másik, kisebb DLC is megjelenik majd a Mass Effect 2-höz, aminek a segítségével új külsővel ruházhatjuk fel a játék három szereplőjét, Jack-et, Thane-t és Garrus-t. Az Alternate Appearance Pack ára 160 BioWare vagy MS pont lesz.

Az XBOX360 tulajdonosok számára nemrég jelent meg a Squad Picture Pack nevű DLC, melyben öt különböző arcképet tölthetnek le Shepard-ról, Grunt-ról, Thane-ről, Tali-ról és Samara-ról az XBOX Live profiljukhoz.

Azóta történt

Előzmények