Kasumi DLC: 90 percnyi plusz tartalom

Korábban már kiderült pár információ a Mass Effect 2-höz érkező első fizetős DLC, a Kasumi's Lost Memory tartalmáról, most újabb részletekre derült fény.

SPOILER veszély! Aki érzékeny rájuk, az óvatosabban olvasson tovább!

Az új csapattársunk, Kasumi Goto küldetésében amolyan James Bond stílusban kell majd neki segítenünk megszerezni egy ellopott tárgyat. Mindössze ketten leszünk az új küldetésen Kasumi-val, ahol is álruhában kell majd behatolnunk a rejtélyes Donovan Hock birtokán rendezett partira. A küldetés elején a beszélgetésen, információszerzésen lesz a hangsúly, utána fel kell törnünk egy széfet, majd végül lövöldözésben fog kiteljesülni a küldetés.

A küldetés várható időtartalma 90 perc lesz. Rengeteg ismerős ember szobrát találjuk majd a helyszínen, köztük kettőt a leghíresebb Földről származók közül: Michelangelo Dávid-szobrát és a Szabadság-szobrot. "Ez egyfajta utalás arra, hogy mi történt a Földön a Mass Effect fikciói szerint" - mondta Casey Hudson a BioWare standján, ahol bemutatták a DLC-t. "Egy bizonyos ponton majd a Földre is ellátogatunk." - tette hozzá, de hogy mikor, azt nem említette. Egy biztos: ebben a DLC-ben még nem.

A Kasumi's Lost Memory című DLC nem csak ezt az új küldetést fogja tartalmazni, hanem egyéb kihatással is lesz a játékra. A játékosok egy új fegyvert kapnak (Lotus SMG), új képességet (Flasbang Grenade), új Achievement-et, valamint egy új terület fog megnyílni a játékos űrhajóján, ahol Kasumi tartózkodik, és ő is szintén veled tarthat a játék hátralévő részében a többi küldetésedre is. Kasumi különleges képessége a Shade Strike lesz, melyet álcázás közben tud használni, és láthatatlanul tud egy erőteljes előre történő támadást végrehajtani az ellenség felé. Ezen felül  Casey Hudson elmondása szerint kommunikál is majd a többi Mass Effect 2 karakterrel.

Hudson elmondása szerint a Kasumi's Lost Memory című DLC csak az első lesz azoknak a fizetős tartalmaknak a sorában, melyeket felajánlanak majd a Mass Effect 2-höz. Habár a jelenlegi DLC még nem módosítja a játék engine-jét, de már lehetővé teszi a BioWare fejlesztőinek, hogy új trükköket és stílusokat próbáljanak ki. Elmondta azt is, hogy jelenleg több Mass Effect 2 DLC project-en is dolgoznak. Ezek eltérő tartalmakkal rendelkeznek majd, valamint a küldetések időtartamában is különböznek, de mindenképpen jönni fognak.

Azóta történt

Előzmények