Mass Effect 2: Equalizer Pack DLC bejelentve (Update)

A BioWare egy szűkszavú közlemény keretében hívta fel a Mass Effect 2 hivatalos oldalát látogató játékosok figyelmét, hogy a jövő hét elején lerántják a leplet a Mass Effect 2-höz érkező legújabb letölthető tartalomról.

UPDATE: A bejelentés az Equalizer Pack nevű DLC-t takarta, ami mindössze három tárgyat tartalmaz. A Capacitor Helmet nevű sisak viselésekor a páncélunk gyorsabban regenerálódik, az Archon Visor nevű szemüveg a biotikus képességek újratöltési idejét csökkenti, míg az Inferno Armor nevű páncél nagyobb mozgási sebességet biztosít, valamint növeli a biotikus és technikai képességeink erejét is.

Az Equalizer Pack szintén nem ingyenes, úgy tűnik, hogy az EA 10 dolláros stratégiáját valóban a "10 dollárnyi ingyenes DLC, utána fizess!" jelenti, így mostantól minden apróságért pénzt fognak kérni. Az Equalizer csomag ára 160 MS vagy BioWare pont.

Megemlítik továbbá, hogy a Mass Effect: Redemption című képregény utolsó, negyedik fejezetét május 4-étől lehet letölteni az iTunes oldaláról. Júniustól pedig a négy rész egyben is megvásárolható lesz az iTunes oldaláról.

Azóta történt

Előzmények