Marvel’s Guardians of the Galaxy - Cosmo, az űrkutya

Kicsivel több mint két hetet kell már csak várnunk és megkapjuk a Galaxis Őrzői játékot.

Nemrég  az Eidos Montréal közzétett egy új átvezető videót, amiben találkozhatnak a játékosok Cosmoval, a Guardians csapatával és rengeteg aranyos kölyökkutyával! Az előzetes Cosmo bázisán, a rejtélyes „Knowhere-en” játszódik, úgy tűnik Cosmo elég jól érzi magát: a farkát kergeti, fogdmeget játszik és persze rámorog Rocketra, ha már mókus nincs a közelben. De persze a bolondozás nem minden, azt is megvitatja Star-Lorddal, hogy mik a közös érdekeik és miként tudnák közösen megfejteni a kibontakozó galaktikus rejtélyt.

A volt szovjet űrkutya, jelenleg a Knowhere biztonsági főnöke, és egy alomra való imádnivaló orosz űrkölyökkutyus büszke apukája. Pszionikus és telepatikus képességeivel képes beszélni emberrel, mosómedvével vagy éppen egy fával is. Ha a Guardians csapata el akar jutni az űr legmélyebb, legsötétebb zugaiba, akkor mindenképpen szükségük lesz Cosmo szakértelmére és tudására.

A Marvel’s Guardians of the Galaxy október 26-án jelenik meg PlayStation 5, PlayStation  4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokon, illetve streamelhető lesz a GeForce NOW alkalmazáson. A Marvel's Guardians of the Galaxy: Cloud változata Nintendo Switchre szintén október 26-án érkezik, régiótól függően.