Két új előzetest kapott a PAC-MAN WORLD Re-PAC

A játék végső kiadása a tervek szerint alig két hét múlva jelenik meg.

A több, mint 20 évvel ezelőtt megjelent PAC-MAN World 20 Anniversary volt az első cím, amely a legendás sárga ikont bevezette a 3D platforming műfajba. A minap a PAC-MAN WORLD Re-PAC, amely a fent említett játék felújított változata, két új trailert is kapott, ezeket nézhetitek meg lentebb. Az egyik előzetes bemutatja a grafikai evolúciót, amely elhozza PAC-MAN-t az újgenerációra. A PAC-MAN WORLD Re-PAC visszahozza PAC-MAN csodálatosan eredeti kalandvilágát, ahol a hősünk most a szellemeket üldözi, hogy megmentse a szorításukból PAC-MOM-ot, PAC-BOY-t, PAC-SIS-t, Professor PAC-et, PAC-BUDDY-t és Pookát mindezt azért, hogy a végén egy új nemezist fedezzen fel: a rettegett TOC-MAN-t

Egy másik trailerben nézd meg a PAC-MAN WORLD Re-PAC bemutatkozását és tudj meg többet PAC-MAN utazásáról a hat rejtélyes világba, mely során megmenti a családját és üldözi Blinky-t, Pinky-t, Inky-t és Clyde-ot.

PAC-MAN mozdulatok egész tárházát használhatja, hogy átvágjon a különböző környezeteken a játékban. Azonban, míg a Bomb Attack, a Bomb Dot vagy a Metal PAC-MAN visszatérő elemek, PAC-MAN-nek mostmár lehetősége van a levegőben lógni az ugrás időzítésének a kitolásával, valamint megehet egy Power Pelletet és MEGA PAC-MAN-né tud változni, amely lehetővé teszi, hogy megtámadja a szellemeket. Az augusztus 26-án érkező PAC-MAN WORLD Re-PAC szintén rendelkezik egy EASY MÓDDAL, amely számos olyan funkciót tartalmaz, amely segíti a játékosokat, hogy a saját ritmusokba élvezhessék a játékot. Ilyen például a hozzáadott “Easy Blockkok”, amelyek lehetővé teszik, hogy a játékosok több időt tölthessenek a levegőben.