Készül a Michael Jackson játék

Nem sokkal Michael Jackson halála előtt adtuk hírül, hogy egy új játékban fog szerepelni. A híresztelések pedig igaznak bizonyultak. Valóban készül egy játék, aminek a munkálatai már egy ideje megkezdődtek. A plusz jó hír, hogy a fejlesztés mögött nem egy óriás kiadó áll, hanem Jackson saját produkciós stúdiója az MJJ Productions. A stúdió szóvivője elmondta, hogy a játék otthoni konzolokra készül, hogy konkrétan melyikekre azt még nem lehet tudni, mi megelőlegezzük neki mind a három jelenlegi generációs gépet. Azt is hozzátette mondandójához, hogy a hangokat már előre felvették, tehát ezek se jelenthetnek gondot.

Bizakodunk, hogy egy méltó játék készül Michael Jackson nevével, és nem egy gyorsan összedobott szenzációhajhász valami. Megjelenni talán a karácsonyi szezonban fog.

Azóta történt

Előzmények

  • Battlefield Heroes - Michael Jackson kosztümök a játékban

    Az Electronic Arts így szeretne megemlékezni a legendás énekesről.

  • Új Michael Jackson játék készül?

    Jacko a pletykák szerint nem csak a színpadon, hanem a videójáték formájában is visszatér.

  • Michael Jackson: Moonwalker

    Heti Retro blokkunk alanya, egy réges régi Genesis játék. Jacko-ról sokmindent el lehet mondani, de a Genesis fénykorában ő volt a popipar legkellendőbb portékája! Mint ilyen, természetesen nem kerülhette el a Jackson név teljes kiaknázását, ezért az élelmes Managerek úgy döntöttek, hogy készüljön az akkori top konzolok egyikére Jackoval egy játék! Nézzük hát, mit sikerült összehozni!